Aleksandar88 Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Na drugom treningu u Austriji trenutno niko na stazi iako je poceo pre 20 minuta, zbog jakog pljuska. Komentatori na skaju se zabavljaju nacinom na koji se ekipe stite od kise . Cak i ovde pobedjuje Mercedes, a mukice iz Ferrarija kisnu i prave se da se nista ne dogadja. Link to comment
Aleksandar88 Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Seb kažnjen sa pet pozicija dole u odnosu na mesto koje zauzme u kvalifikacijama zbog promene menjača. Izgleda je problem započeo još u Bakuu, a otkrili su ga juče posle izletanja. Šteta nadao sam se bar borbi protiv Mercedesa. Link to comment
renne Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Rozberg se skrljao na trećem treningu Link to comment
Aleksandar88 Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Nije njegova krivica, puklo mu je nešto na zadnjem točku i onda je izgubio kontrolu nad bolidom i udario u zid. Sad je samo pitanje da li će morati da menja neki deo za kvale koji sa sobom vuče kaznu na gridu. Link to comment
Sludge Factory Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 I sta sad, zbog tenisa koji se ne igra nece biti prenosa? Link to comment
Aleksandar88 Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Najavljen je na sk 6, nisu ni planirali da prenose. Nađi sky stream i uživaj. Posebno jer nema one dvojice koji misle da sve znaju, a smešni su u poređenju sa stranim komentatorima. Link to comment
Nesh Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Pa dobro, nisu ni nameravali da prenose, ali ako se vec na Wimbledonu ne igra zbog kise, sta bi im falilo da prebace. Link to comment
Sludge Factory Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 (edited) Ma nacicu ja strim (iako mi i ovi sa skaja idu na nerve) naravno, ali cisto da nahranim govnima SK onako sporta radi :D HAHA, evo prenosa, nista, govna jedem ja Edited July 2, 2016 by Sludge Factory Link to comment
Đipalo Junuz Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Raspade se zadnje vešanje Kvjatu :o Link to comment
Aleksandar88 Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Treći čovek kome se to desilo. Posle Pereza i Nica jutros, nešto moraju menjati do sutra. Link to comment
akibono Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Svaka čast majstorima koji su uradili stazu, imaju baš zlatne ruke - napravili su stazu koja drobi bolide :D Link to comment
Jimmy Kowalski Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Lude kvalifikacije. 1. Hamilton 2. Hulkenberg 3. Button 4. Raikkonen 5. Ricciardo 6. Bottas 7. Rosberg 8. Verstappen 9. Vettel 10. Massa Button startuje mozda i kao drugi ako kazne Hulkenberga. Kimi najbolje plasirani sa SS gumama. Bice zanimljiva trka.. Link to comment
Recommended Posts