Aleksandar88 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Bio je predviđen na kecu, na sajtu i u najavi. Našao sam strim sky sportsa. Link to comment
Aleksandar88 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Sjajno . Ono sto je lose je da su oba Ferrarija imala isti, za sada neidentifikovani, problem zbog koga nisu zavrsili trening. Link to comment
Radoye Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Sjajno . Ono sto je lose je da su oba Ferrarija imala isti, za sada neidentifikovani, problem zbog koga nisu zavrsili trening. Identifikovan, MGU-K. Link to comment
ducca Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Mozda, ali sve staze su imale probleme kad su se prvi put ukljucivale u F1. Neke stvari je nemoguce predvideti u simulatorima, probama itd. Za Rusiju sam naprimer mislio da ce biti smor i nisam bio upravu, skroz korektna. Ja im dajem sansu do trke, da vidimo kako ce sve to da izgleda. Baku meni kriminalna staza, mrzim uzidane staze, brze i bez zona izletanja, kao sto je i Rusija npr. Pre je Valensija bila u tom fazonu i svaka trka je bila smor zivi, ali je bar bilo predivno okruzenje pa je moglo da prodje. Plus Baku ima taj abnormalno dugacak pravac koji ubije npr. svaki gresku koju neko sa Mercedesovim motorom napravi u krugu jer na pravcu ispeglaju i po sekundu u odnosu na Reno ili Hondu, mada ni Ferari nije puno blizi. Al zasra Perez, bio bi u kvalifikacijama ozbiljan kandidat za dobar plasman, ovako pitanje je sta ce mehanicari skrpiti za 2 sata... Link to comment
John Coltrane Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 U petak sam prvi put saznao da je Baku uvrsten u F1 kalendar, jbt kad ce Tirana i Bukurest Link to comment
ducca Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Button bolje sam da se povuce da ne dobije pod stare dane nogu u dupe... Link to comment
ducca Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Manori iskoristili sirovu Meckinu snagu na pravcu. Mozda i ocekivano Reno zadnji na ovoj stazi. Link to comment
Aleksandar88 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Kakav bedak za Pereza. Vozi perfektne kvale, ali ide pet mesta dole zbog nezgode sa treninga. Link to comment
Aleksandar88 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Lewis ide kranom do boksa. Link to comment
ducca Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Ova dvojica na SK kao ptice zlosutnice, nema sanse pa nema sanse za jos jedan krug, sto je vise nego ocigledno glupost. Link to comment
Aleksandar88 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Ma lupaju, biće vremena za trkački krug, ovako svi naređani. Link to comment
ducca Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 (edited) Ricc i Vettel u hiljaditinku isto vreme SK duo misli da je Ricc ispred jer je prvi stigao do tog vremena, ne uzimaju u obzir da se gledaju i ostale decimale iza prve 3 Kad je Bottas postao naprasno debilcina? Edited June 18, 2016 by ducca Link to comment
Recommended Posts