Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

Pa ne da pobedi bukvalno, ali on prosto ima agresivan stil voznje. Koristi svaki milimetar staze, pokusava da obidje, gde se mnogi ne bi usudili. Zato ga i volimo toliko..

Neki put ce i preterati. Pa neka. Zato je recimo u Barseloni odvezao bukvalno bez greske. Bas je objasnjavao Brundleu pre pocetka ove trke, kakvu je taktiku imao protiv Kimija, koju je sproveo maestralno..

Ama odličan je Max, samo mislim da ima šlifa da postane mnogo više nego novi Takuma Sato... a to ponekad podrazumeva i malo kočenja kad nešto ne ide..

Edited by Dark Wader
  • Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jesu sjebali Ricca, ali je Hamilton maestralno odvezao. Red je i da njega pogleda sreca.

Lepi rezultati za obe Force Indije, bravo za Checa i Hulka. Alonso isto bio odlican.

Kad pomisliš da hamilton ne može biti odvratniji on se pozdravlja sa biberom, koji mu kaže, great race dog, ili tako nešto. :puke:

Red Bull je napravio tezak brainfart, mozda i najveca greska tima ikada, ja se ne secam slicne. Jos su i super prosli sa 2. mestom na kraju, sreca pa je Daniel odustao od jurnjave i sacuvao gume. Inace prva greska je bila sto su na gotovo suvoj stazi montirali intere kad nije bilo potrebe, ovo drugo no comment.

Svakako sjajna voznja Luisa ali ovo je pobeda tima, prvo kada su naredili Rosbergu da ga propusti a onda i sa taktikom kod guma. Masterpiece.

Edited by ducca

Pobedi i Luis konačno... :lolol:

Sramota za Redbuovce što uzeše Riikijardu pobedu,, Ric bio sjajan ovog vikenda!

Odličan Perez, a Hulk maznuo poziciju baba Rozberguby Kowalski na cilju :0.6:

Edited by Dark Wader

Red Bull je napravio tezak brainfart, mozda i najveca greska tima ikada, ja se ne secam slicne. Jos su i super prosli sa 2. mestom na kraju, sreca pa je Daniel odustao od jurnjave i sacuvao gume. Inace prva greska je bila sto su na gotovo suvoj stazi montirali intere kad nije bilo potrebe, ovo drugo no comment.

Svakako sjajna voznja Luisa ali ovo je pobeda tima, prvo kada su naredili Rosbergu da ga propusti a onda i sa taktikom kod guma. Masterpiece.

Bila je ona greska RB-a u Brazilu sa Vettelom ako se secas. Isto su tako bili nepripremljeni za njegov dolazak u boks..

Tad je mislim problem bio i radio pa je zato doslo do pometnje. Danas je Daniel jasno pozvan u boks, neko je u timu ozbiljno zasrao u sistemu prenosa informacija, cista ljudska greska.

Evo objašnjava Ted da je u Monaku pitvol iznad garaže, te da ne postoji vizuelni kontakt sa mehaničarima, već samo preko monitora, te da kad su videli Rica, nisu izgleda znali koje gume da stave... jer im naravno niko sa pitvola nije rekao..

Edited by Dark Wader

Nedopustivo u svako slucaju.

A sto je najgore, kad se greske ponavljaju za iste vozace (ko sa Lewisom i Merdzom), ispada kao da ga sabotiraju, iako je to naravno besmisleno. Moglo bi ipak da pomogne Riccu u odluci gde (ne)ce voziti sledece sezone..

Nedopustivo u svako slucaju.

A sto je najgore, kad se greske ponavljaju za iste vozace (ko sa Lewisom i Merdzom), ispada kao da ga sabotiraju, iako je to naravno besmisleno. Moglo bi ipak da pomogne Riccu u odluci gde (ne)ce voziti sledece sezone..

Nadam se da ce se iskulirati malo. Da mu nije tog RB ne bi ni bio u F1 danas tako da jbg, zivot ide dalje. Sezona je i ovako daleko iznad svih ocekivanja, nema razloga za bad blood.

I ostade bez goriva pre nego sto je vratio bolid. Imao je srece, ali pobedi se u zube ne gleda..

Meni krivo za Castronevesa, bas sam navijao da uzme indy 4. put..