Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

Posted (edited)

Opet fijasko sa kvalifikacijama, po jedan krug i vise manje svi izlaze iz bolida u Q2. Nece ni u Q3 biti bolje. Ne znam sta treba da se desi da bi F1 prestala da ide glavom kroz zid.

I prosli put mi se cinila, a sad sam sve sigurniji da timovi svesno sabotiraju ovaj sistem kvalifikacija netrudom da poprave svoje pozicije. Bulvalno su kvalifikacije pune praznih minuta kada se apsoluto nista ne desava.

Edited by ducca
  • Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

15 minuta se provede u dokolici sa praznom stazom, ako im to nije signal da treba sistem da se menja onda ne znam šta jeste.

Posted

Brni i ekipa su umislili da je potrebno da se malo promeša grid u kvalifikacijama, kako bi trke bile zanimljivije (makar u sredini).. po svaku cenu...

Posted

Brni i ekipa su umislili da je potrebno da se malo promeša grid u kvalifikacijama, kako bi trke bile zanimljivije (makar u sredini).. po svaku cenu...

A nisu cak ni to postigli, mos' misliti, Perez ispao u Q1, ala ga je i pomesalo... :isuse:

Posted

Pa ni Kvjat ni Dugmence se baš nisu snašli... za razliku od Verlena i Vandordna,,, Rikardo već standardno odličan u kvalifikacijama..

Posted

Ali koji im je bio razlog (objasnjenje) da se Q uopste menjaju?

Posted

Ali koji im je bio razlog (objasnjenje) da se Q uopste menjaju?

Promotri su zahtevali promenu formata, jer su hteli satro zanimljivije kvalifikacije. I dobili su busan kurton. 

Posted

doslovno je shvaćeno "najbrži cirkus"

Posted

Pa kao Q1 i Q2 su bili malo dosadni pa hteli da razmrdaju stvar, dobili su jos veci smor.

Posted

očajni skajevi strimovi danas, osim nemačkog :cry:

I Rikardo sa Klerk Gebl brčićima :s_dj:

Posted

Do qrca

Vettelu se sjebao motor

Posted (edited)

Auf kakva krljačina po celoj stazi...

Rajko is on fajer! :jerry:

Edited by Dark Wader
Posted

Haas/Grosjean :Hail: :Hail: :Hail:

Verstappen :Hail: :Hail:

Vandoorne :Hail:

Honorable mention: Magnussen i Wehrlein..

Posted

Grozan se navozao sa Haasom za sve pare :lolol:

Dooobra trka!

Posted

Sasvim dobra, iako nije bilo duela za vodece pozicije. Steta sto je Vettel izduvao, bilo bi 2-3 za Ferrari. Iako je jasno da Merc ima prednost u brzini, trkacki tempo crvenih je sasvim dobar. Na odredjenim stazama i uz povoljne temperature bice konkurentni i za pobedu.

Williams je prilicno razocarenje u odnosu na lane. Sauber i Force India dozvolili da ih Manor (pre)stigne. Moj Renault jezivo spor za sada, Magi izvukao 110% danas. Ali, bice bolje..

Inace, ovo sa tri vrste guma se pokazalo kao pun pogodak. Dosta se mesaju karte, nema vise ziherasenja.

I jos nesto. Herbert je porucio Alonsu da je vreme da se povuce. Ja bih dodao i Buttonu, Massi, Kimiju (bez obzira sto je danas bio dobar).. Njihov prime time je prosao i greota je da zauzimaju mesta talentovanim klincima zeljnim dokazivanja. Vecina najuzbudljivijih duela upravo je za nize pozicije..