May 24, 20159 yr ducca, pa vidis samo koliko su vremena posvetili "legitimnosti" propustanja vozaca koji su krug ili vise u prednosti. Hvala za ovu anketu, eto nacina da ne obracam paznju na njih.
May 24, 20159 yr Ma da, ali je onako malo pederski, mada, čudno je da je sa takvim bolidom tek na toj poziciji... Nisam gledao od početka, jel' bio nešto kažnjen ili tako nešto, kad je tek 11?
May 24, 20159 yr Greska je i inzenjera ovih sto su propustali, Sainza i Botasa, morali su ih upozoriti da ce ih i Max obici. Delovalo je da uopste nisu svesni da ce popiti odjeb. Ne znam da l su nekako mogli da zadrze mesto, cini mi se Botas je mozda i mogao... Grozan uspeo jedva. Svakako bravo za Maxa, pravo trkacko razmisljanje i doza bezobrazluka koja mora da postoji.
May 24, 20159 yr Obići će on i Griozana do kraja, 100%... Lud je mali... Mislim da Botas nije mogao da brani, Max je bio bukvalno u repu...
May 24, 20159 yr Sjeba tim Hamiltona. Bice do jaja zadnjih 10 krugova Od dosadne trke, biće do kraja zajebacija... INače, Grožan je, uslovno, zajebao malog, zakočio je naglo i promenio pravac, mogao je i sebe sjebati, imao je sreće što nije... Mercedes
May 24, 20159 yr Krece opet spanska serija u Mercedesu, slusacemo o tome do Novembra... Pustajte vise trku koji kurac. Edited May 24, 20159 yr by ducca
May 24, 20159 yr Jebem ti, ne znam šta će Hamilton da uradi, ali mogao bih i da razumem i da ubije nekog.... Imbecili...
May 24, 20159 yr Jbt izadjem u dvoriste na 10min, ko velim sad ce da smara SC i popusim najbitnij deo