Jump to content

Formula 1

Featured Replies

Nikad vozac od Rozberga :isuse:

Koliko god voleo da Hamilton uzme titulu, bas mi je bedak da se ovako zavrsi trka za Rozberga.

volim hamiltona sto je saban....

59c29288eddba1d16a983535fcd6a4947103ae33

Sabotirali ga!  :fantom:

Nisam gledao F1 jedno 4-5 godina, je l sad postalo ucestalo da menjaju gume po 3-4 puta za pola trke, wtf

Jebala ih Azija i jebene pare. Maldonadov auto gori kao lila na travi i nigde nikog par minuta :isuse:

Sabotirali ga! :fantom:

Nisam gledao F1 jedno 4-5 godina, je l sad postalo ucestalo da menjaju gume po 3-4 puta za pola trke, wtf

Nije pravilo. Zavisi od konfiguracije staze i tipova guma koje Pirelli donese na trku, desavaju se i trke sa po jednim stopom a bude i po 3-4 (mada 4 veoma retko).

Hamilton vec sad prvak. Sve u svemu zasluzeno.

E moj Vettele, s konja na magarca. Krlja Alonsa s pola snage, a krenuo zadnji.

Nece valjda da obidje Rosberga za ceo krug? Nece. Ide u boks. Ipak, ne ide.

Princ Hari :Hail:

Hamilton, zasluzeno. Nije ni moglo drugacije kad sam ja navijao za Rosberga. :D

Utisak sezone, ipak Ricciardo! :Hail:

Edited by Nesh

• Author

Dobro je.

Cestitke Lewisu na tituli

_74775481_spanishgp.jpg

• Author

Nego, hoce li se uzeti konacno?

2,w=985,c=0.bild.jpg

• Author

Interesantan podatak: u Nemackoj je ove godine gledanost formule 1 najniza od kako se to prati, a vise nego dvostruko manja od recimo 2001. godine. I to iako je Rozberg bio kandidat za titulu do poslednje trke.

To me bas cudi. Ajd' Rosberga mozda i ne dozivljavaju bas kao svog, kao npr. Vettela, ali Merdza bre dominira, a da Svabe to ne interesuje..

Pri tome, mogu da gledaju besplatno na RTL-u, tako da nije da su primorani da uzmu Sky paket..