John Coltrane Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Koliko god voleo da Hamilton uzme titulu, bas mi je bedak da se ovako zavrsi trka za Rozberga.
goofs Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Sabotirali ga! Nisam gledao F1 jedno 4-5 godina, je l sad postalo ucestalo da menjaju gume po 3-4 puta za pola trke, wtf
John Coltrane Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Jebala ih Azija i jebene pare. Maldonadov auto gori kao lila na travi i nigde nikog par minuta
ducca Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Sabotirali ga! Nisam gledao F1 jedno 4-5 godina, je l sad postalo ucestalo da menjaju gume po 3-4 puta za pola trke, wtf Nije pravilo. Zavisi od konfiguracije staze i tipova guma koje Pirelli donese na trku, desavaju se i trke sa po jednim stopom a bude i po 3-4 (mada 4 veoma retko). Hamilton vec sad prvak. Sve u svemu zasluzeno.
ducca Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 E moj Vettele, s konja na magarca. Krlja Alonsa s pola snage, a krenuo zadnji.
Nesh Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Nece valjda da obidje Rosberga za ceo krug? Nece. Ide u boks. Ipak, ne ide.
Nesh Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 (edited) Hamilton, zasluzeno. Nije ni moglo drugacije kad sam ja navijao za Rosberga. :D Utisak sezone, ipak Ricciardo! Edited November 23, 2014 by Nesh
burekdzija Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Interesantan podatak: u Nemackoj je ove godine gledanost formule 1 najniza od kako se to prati, a vise nego dvostruko manja od recimo 2001. godine. I to iako je Rozberg bio kandidat za titulu do poslednje trke.
Jimmy Kowalski Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 To me bas cudi. Ajd' Rosberga mozda i ne dozivljavaju bas kao svog, kao npr. Vettela, ali Merdza bre dominira, a da Svabe to ne interesuje.. Pri tome, mogu da gledaju besplatno na RTL-u, tako da nije da su primorani da uzmu Sky paket..
Recommended Posts