renne Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ovi vec krecu, a kao da se tek zavrsila sezona...Citao sam da imaju velike probleme sa gumama, da se jako trose. Jesu sredili taj problem ili se ocekuje vise od 5 zaustavljanja? biće jedno šest zaustavljanja po trci. Inače izašla je i nova zvanična aplikacija za android i iOS
Mr.Mxyzptlk Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Nasao na sajtu Sportkluba: 07:00 F1 Australia – Trka DIREKTNO :) super je sto ce biti i nezvanicna (oba) u petak i zvanicni u subotu od 7am. zbogom potocima.
renne Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Pa beše i prošle sezoneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Nesh Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Pa beše i prošle sezoneПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Pa bese, nego sam zaboravio da li je bio ugovor samo za tu sezonu ili dugorocnije. Koga je zmija ujela... :D
renne Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Trogodišnja su pravaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Mr.Mxyzptlk Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 koja gnjavaza...renne, jesi siguran da su prosle sezone prenosili tri nezvanicna treninga, mislim, jesi gledao ili tvrdis? malopre su bas naglasili kako prenos I TO ove seozne.
burekdzija Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 "You can say 30 years ago that they probably would have raced in these conditions, but safety has come a long way in terms of the circuits and the way that we view safety. And I am very happy to be racing at this moment in time because it is correct to not run today. The fans will get a much better show tomorrow than if we had tried to run in these conditions."(Baton)
mojo Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Kimi majstorski! Kako ću uživati ove sezone dok bude mrsio račune omraženim ferarijima i redbuljama. Mekovi zasluženo uzeli jedan bod. :isuse:edit: ok, dva boda. Edited March 17, 2013 by mojo
mojo Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 A jedina stvar odvratnija od Ferarijevog tretiranja svog drugog vozača je možda hrišćansko prihvatanje tog tretmana od strane istog :D Dođe mi žao na momenat.
burekdzija Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Kimi vozi najbrzi krug sa poluraspadnutim gumama, u pretposlednjem krugu i sa 12 sekundi prednosti ispred Alonza. :ziga:
ducca Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Kimi doktorki odvezao, sezonu ce otprilike odlucivati tyre wear management a to je kako stvari stoje Kimijev teren. Mekovi ni blizu znacajne uloge ove sezone, Ferari za sad deluje najbolje ali ocekujem da RB nasteluje masinu sto pre i krene da gazi. Ova trka tesko da je pravi reper s obzirom na uslove na stazi i temperaturu, a nece to biti ni Malezija jer je najavljena kisa ceo vikend. Kina bi mogla biti prvi ozbiljan indikator sta ocekivati ove sezone.
Lancia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Lotus u likvidaciji, nemam pojma kako i da li ce se to odraziti na ekipu, sad pricaju da su vlasnik tima i Toyota potencijani kupci firme koja je u buli od 500 miliona evra.
Dark Wader Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 odakle sad to? jes da nemaju glavnog sponzora, ali da su u tolikoj buli...Poslato... ili nije... using tapatok
Recommended Posts