July 22, 201212 yr ko ce meni da nadoknadi gubitak sto nisam videla kimija na postolju ni na kzs? mclaren postavio 'svetski rekord' u brzini pita. ili najbolji ili najgori...
July 23, 201212 yr ko ce meni da nadoknadi gubitak sto nisam videla kimija na postolju ni na kzs? Rajko..."If Seb gets 20 sec penalty, not only I'll get Podium but also get to avoid press conference.. '
July 28, 201212 yr kad vidim mclaren i lotus ovako dobre u kvalifikacijama... sutra najavljuju neku oluju popodne.
July 29, 201212 yr Kimi u opticaju cak i za titulu Samo da okine tu bar jednu pobedu. Ali sve je u rukama Alonsa, majstori su i on i Ferari za kalulisanje i bilo bi iznenadjenje da do kraja sezone ne uspe da zadrzi ovu prednost. Najtezi deo posla je odradio prethodnih par trka. Ekipu iza njega moze u zivot vratiti samo neko odustajanje bar na jednoj trci do kraja.
July 29, 201212 yr Kimi u opticaju cak i za titulu Samo da okine tu bar jednu pobedu. Ali sve je u rukama Alonsa, majstori su i on i Ferari za kalulisanje i bilo bi iznenadjenje da do kraja sezone ne uspe da zadrzi ovu prednost. Najtezi deo posla je odradio prethodnih par trka. Ekipu iza njega moze u zivot vratiti samo neko odustajanje bar na jednoj trci do kraja.a do sad ne da nije odustajao nego mi se cini da je uzimao poene u svakoj trci. jedino negde da ga istera maldonado, on ima ubilacki potencijal. ko zna... jos pola sezone je ostalo, ima jos svasta da se desi.da pohvalim kimija i gro kako se lepo zakrvise pri izlasku iz pita...
September 2, 201212 yr kakav retard gosjean, strasno. mogao bi neko da probudi kimija.kimi procitao moj post Edited September 2, 201212 yr by paculla
September 2, 201212 yr uf grozno. geldam ovaj snimak iz hamiltonovog auta. grosjean mogo da skine alonsa u glavu na keca.