paculla Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 ko ce meni da nadoknadi gubitak sto nisam videla kimija na postolju ni na kzs? mclaren postavio 'svetski rekord' u brzini pita. ili najbolji ili najgori...
Dark Wader Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 ko ce meni da nadoknadi gubitak sto nisam videla kimija na postolju ni na kzs? Rajko..."If Seb gets 20 sec penalty, not only I'll get Podium but also get to avoid press conference.. '
paculla Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 kad vidim mclaren i lotus ovako dobre u kvalifikacijama... sutra najavljuju neku oluju popodne.
Dark Wader Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Glupi, dosadni Hunagaroring... najbolje da odrze kvalifikacije i podele bodove...
burekdzija Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Bravo Kimi sad samo gas do poda i misli na sve te Madjarice posle trke!
ducca Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Kimi u opticaju cak i za titulu Samo da okine tu bar jednu pobedu. Ali sve je u rukama Alonsa, majstori su i on i Ferari za kalulisanje i bilo bi iznenadjenje da do kraja sezone ne uspe da zadrzi ovu prednost. Najtezi deo posla je odradio prethodnih par trka. Ekipu iza njega moze u zivot vratiti samo neko odustajanje bar na jednoj trci do kraja.
paculla Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Kimi u opticaju cak i za titulu Samo da okine tu bar jednu pobedu. Ali sve je u rukama Alonsa, majstori su i on i Ferari za kalulisanje i bilo bi iznenadjenje da do kraja sezone ne uspe da zadrzi ovu prednost. Najtezi deo posla je odradio prethodnih par trka. Ekipu iza njega moze u zivot vratiti samo neko odustajanje bar na jednoj trci do kraja.a do sad ne da nije odustajao nego mi se cini da je uzimao poene u svakoj trci. jedino negde da ga istera maldonado, on ima ubilacki potencijal. ko zna... jos pola sezone je ostalo, ima jos svasta da se desi.da pohvalim kimija i gro kako se lepo zakrvise pri izlasku iz pita...
paculla Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) kakav retard gosjean, strasno. mogao bi neko da probudi kimija.kimi procitao moj post Edited September 2, 2012 by paculla
Mr.Mxyzptlk Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 uf grozno. geldam ovaj snimak iz hamiltonovog auta. grosjean mogo da skine alonsa u glavu na keca.
Recommended Posts