Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

Posted
pa u prvoj polovini nije stekao neku prednost, imao je dobar start i odrzavao 4-5 sec u odnosu na drugog, mada su prvih 6-7 bili u 10-15 sec. imao je srece da kod drugog izlaska iz boxa ne izadje iza hamiltona i cini mi se mase ili alonsa dok baton koji je imao 7.5 sec prednosti u odnosu na rosberga pre nego sto je poslednji put pitovo (+ problemi u boxu) izasao iza vozica od 5 koji je imao desetak sec zaostatka u odnosu na rosberga.
izgleda da sam propustio vise od pola :) kako god, cini mi se da ce Hamilton omrsiti brke ove godine.
  • Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

zavera u boxu angry.gifkakvi su bre ovo potezi :lol: ajmo kimmmmii :Hail:vata ovo kimine secam se kada je poslednji put francuz bio u prva tri :Hail: upravo je reko, alezi '98 isprica se ja sit sam sa sobom :lol:

Edited by exTRaGluv
Posted

evo ja da te ispostujem koliko toliko :D nisam gledao formulu otkad je Kimi napustio, sad sam se opet vratio :D odlicna trka za njega.. steta sto nije uzeo i prvo mesto, al ja se nadam tituli iz prikrajka :D

Posted

Odlična trka, možda se čak i ja vratim formuli. Allez Rendža!

• 3 weeks later...
Posted

Hamiltonu oduzeli pole i preselili na 24. mesto jer nije imao dovoljno goriva da se vrati u pit posle poslednjeg kvalifikacionog kruga, sto je krsenje pravila. Maldonado na polu.

Posted (edited)

:fur:jebemtipravila. u bahreinu je stalo par bolida nakon sto su presli cilj pa nista.

Edited by exTRaGluv
Posted

Koje govno, govnari jebeni, ne kapiram.

Posted

Izem ti smor stazu... teze obici nego u Monte Carlu...

Posted

A sada pirelli u glavnoj ulozi...

Posted

dosadna trka. jos je upropastise sa hamiltonom.

Posted

Kakva sezona (do duse ljubaznoscu Pirellia). Bravo za Pastora, nenadjebive su trke kad neko neplaniran pobedi prvi put u karijeri :Hail: I stvarno je vreme da i Kimi pobedi vise...

Posted

Pirelli prodao Rajka... Pastor ko mator... Frank is back!!!