ducca Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Od sledeće sezone BBC i Sky prenose formuluOvu sezonu sam ispratio fakticki u potpunosti na BBC-u i stvarno rade vanzemaljski prenose. Edi Jordan je kralj, plus Coulthard i Brundle... Bas me zanima kakav ce crew okupiti Sky. Videh da je Brundel potpisao za njih.
Nesh Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ali se zato ovaj Finac vraca u F1!!! Ako se to desi evo i mene nazad na ovoj temi :)
paculla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Spanish woman racer Maria de Villota has an agreement to be the Lotus (formerly Renault) team's reserve driver next season. "Really it's just a matter of the contract being signed, but all parties agree," she said.
ducca Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Bruno Senna potvrdjen kao vozac Williamsa za 2012. Nadam se da popraviti utisak od prosle godine.A Sky ekipu Damon Hill Edited January 17, 2012 by ducca
ducca Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Koja je fora sa nosom? Force India i Caterham ista fore. McLaren ne. Edited February 3, 2012 by ducca
Sludge Factory Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Po novi pravilma (za ovu godinu) nos mora biti biti nizi, a zadnji raj valjda ostaje i isti kao i do sad ili je visi ne znam ni ja tacno, il onda je doslo do tog "slapa" :D
Buck Naked Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Šta je sa zulufima?http://www.youtube.com/watch?v=Mary9-rm6qs
ducca Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Spanish Formula 1 venues Barcelona and Valencia set to alternate from 2013Ne znam koji djavo i drze tu Valenciu, jeste lep grad i panorama je do jaja, ali je trka smor svake godine, ima i previse tih ulicnih staza, a treba biti samo jedna (jos i u New Jersey-u spremaju novu )
burekdzija Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Propustio sam Q1 i video samo da je Kimi ispao i da je jedini vozio sa medium gumama
sumil Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Propustio sam Q1 i video samo da je Kimi ispao i da je jedini vozio sa medium gumama mislio je da ima jos vremena :)
ducca Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 McLareni pokazali da su najspremniji za novu sezonu. Izgleda da je kraj dominacije RB dosao, Hamilton 1, Baton 2, Grojean 3... Weber i Vettel 5 i 6, Shumi izmedju. Bojim se da McLareni ne odmaknu na startu sutra i da to bude to sto se tice trke.
Behemoth Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ima li neki potok? Ne hvatam SK Prime pa necu imati gde da gledam, a RTL su skremblovali za kvalifikacije iako sam proslu celu sezonu gledao na tom kanalu.
Recommended Posts