December 1, 201113 yr Od sledeće sezone BBC i Sky prenose formuluOvu sezonu sam ispratio fakticki u potpunosti na BBC-u i stvarno rade vanzemaljski prenose. Edi Jordan je kralj, plus Coulthard i Brundle... Bas me zanima kakav ce crew okupiti Sky. Videh da je Brundel potpisao za njih.
December 1, 201113 yr Ali se zato ovaj Finac vraca u F1!!! Ako se to desi evo i mene nazad na ovoj temi :)
December 4, 201113 yr Spanish woman racer Maria de Villota has an agreement to be the Lotus (formerly Renault) team's reserve driver next season. "Really it's just a matter of the contract being signed, but all parties agree," she said.
January 17, 201213 yr Bruno Senna potvrdjen kao vozac Williamsa za 2012. Nadam se da popraviti utisak od prosle godine.A Sky ekipu Damon Hill Edited January 17, 201213 yr by ducca
February 3, 201213 yr Koja je fora sa nosom? Force India i Caterham ista fore. McLaren ne. Edited February 3, 201213 yr by ducca
February 3, 201213 yr Po novi pravilma (za ovu godinu) nos mora biti biti nizi, a zadnji raj valjda ostaje i isti kao i do sad ili je visi ne znam ni ja tacno, il onda je doslo do tog "slapa" :D
March 9, 201213 yr Spanish Formula 1 venues Barcelona and Valencia set to alternate from 2013Ne znam koji djavo i drze tu Valenciu, jeste lep grad i panorama je do jaja, ali je trka smor svake godine, ima i previse tih ulicnih staza, a treba biti samo jedna (jos i u New Jersey-u spremaju novu )
March 17, 201213 yr Author Propustio sam Q1 i video samo da je Kimi ispao i da je jedini vozio sa medium gumama
March 17, 201213 yr Propustio sam Q1 i video samo da je Kimi ispao i da je jedini vozio sa medium gumama mislio je da ima jos vremena :)
March 17, 201213 yr McLareni pokazali da su najspremniji za novu sezonu. Izgleda da je kraj dominacije RB dosao, Hamilton 1, Baton 2, Grojean 3... Weber i Vettel 5 i 6, Shumi izmedju. Bojim se da McLareni ne odmaknu na startu sutra i da to bude to sto se tice trke.
March 17, 201213 yr Ima li neki potok? Ne hvatam SK Prime pa necu imati gde da gledam, a RTL su skremblovali za kvalifikacije iako sam proslu celu sezonu gledao na tom kanalu.