Jump to content

Formula 1

Featured Replies

Od sledeće sezone BBC i Sky prenose formulu
Ovu sezonu sam ispratio fakticki u potpunosti na BBC-u i stvarno rade vanzemaljski prenose. Edi Jordan je kralj, plus Coulthard i Brundle... Bas me zanima kakav ce crew okupiti Sky. Videh da je Brundel potpisao za njih.
Ali se zato ovaj Finac vraca u F1!!! Ako se to desi evo i mene nazad na ovoj temi :wub:
:)
Spanish woman racer Maria de Villota has an agreement to be the Lotus (formerly Renault) team's reserve driver next season. "Really it's just a matter of the contract being signed, but all parties agree," she said.
:Hail:
  • 1 month later...

Bruno Senna potvrdjen kao vozac Williamsa za 2012. Nadam se da popraviti utisak od prosle godine.A Sky ekipu Damon Hill :Hail:

Edited by ducca

• 3 weeks later...

Koja je fora sa nosom? :unsure:69790106.jpgForce India i Caterham ista fore. McLaren ne.

Edited by ducca

Po novi pravilma (za ovu godinu) nos mora biti biti nizi, a zadnji raj valjda ostaje i isti kao i do sad ili je visi ne znam ni ja tacno, il onda je doslo do tog "slapa" :D

• 1 month later...

pocinje

• Author

Propustio sam Q1 i video samo da je Kimi ispao i da je jedini vozio sa medium gumama :blink:

Propustio sam Q1 i video samo da je Kimi ispao i da je jedini vozio sa medium gumama :blink:
mislio je da ima jos vremena :)

McLareni pokazali da su najspremniji za novu sezonu. Izgleda da je kraj dominacije RB dosao, Hamilton 1, Baton 2, Grojean 3... Weber i Vettel 5 i 6, Shumi izmedju. Bojim se da McLareni ne odmaknu na startu sutra i da to bude to sto se tice trke.

Ima li neki potok? Ne hvatam SK Prime pa necu imati gde da gledam, a RTL su skremblovali za kvalifikacije iako sam proslu celu sezonu gledao na tom kanalu.

steta za Pereza. zasluzio je pobedu.