July 31, 201113 yr Gluposti.ove godine toliko preteruju sa kaznama da je to uzasnoSent from my GT-I9000 using Tapatalk
August 22, 201113 yr znam da ste pominjali pre par meseci, a ja se sad vratih iz bioskopa. obavezno! Edited August 22, 201113 yr by paculla
August 25, 201113 yr Kad smo vec kod toga, Senna replaces Heidfeld at Renault Siguran sam da iza ove retardirane odluke stoji sasvim logičan razlog.
August 25, 201113 yr Samo se nadam da Senninjo opravda sansu, onaj camac od prosle sezone definitivno nije merilo. Heidfeld previse toplo/hladno ove sezone, sa akcentom na hladno, meni on nekako deluje kao pomalo "iscrpljen" vozac, pitanje je koliko je ostrice ostalo u njemu... U svakom slucaju sta imaju da izgube ;)Inace: Nick Heidfeld launches legal action against Renault over loss of drive Ovim je kapiram zavrsio svoju pricu u Renou. Edited August 25, 201113 yr by ducca
August 28, 201113 yr Upropastise mi odlicnu trku za sad. Ne znam da li hamilton nema srece ili je jednostavno rodjen da se lupa po stazi :D, teska sezona za njega :(.
August 28, 201113 yr hamilton izgleda kao da je bio bez svesti. nisam sigurna da je samo kobajasi kriv. nekako je hamilton proklizao ispred.
August 28, 201113 yr hamilton izgleda kao da je bio bez svesti. nisam sigurna da je samo kobajasi kriv. nekako je hamilton proklizao ispred.meni vise lici da je ostao 'bez teksta'. ne zezaj Paculla :)