Jump to content

PPP majice 2

86 members have voted

1. 1. Da li hoćeš PPP majicu?!

• Mene boli kurac, ja sam majicu dobio! :shimpr:
      4
    • Hoću, ova stara je bila šajze i isprala se... <_<
      5
    • PPP ima majice?! Naravno da hoću!
      48
    • Ne. Marš od mene, nakaze... :|
      29

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

meni je nošenje te majice ko reklamiranje beogradskih restorana

I ja bih jednu kafenu
Flegmenu...

I ja bih jednu kafenu....

Daj i meni jednu uflegmanu. A jel ce da ima ono "I have no life" pozadi, kao prethodne majice? ili sta je vec pisalo.I da, recite kad se dele i po kojoj ceni. Prekosutra idem na jedno 4 dana, pa da ne izduvam po drugi put.

• Author

Meni se više dojmi ova classic, baš sam lejmer.Kafena mi je nekako za penzose, ljude s porodicom i tako to...

A sta mu dodje klasik, crna slova ne beloj pozadini? Ako bude pristupacna cena, mozda narucim i obe.

Ja bi i kafenu i klasik. Fala.

Ja bih ovu galijsku, ali se bojim da ce mi prilaziti velikosrbi da se raspitaju gde mogu da uplate za decu sa kosova.

Ja bi i kafenu i klasik. Fala.
Isto tako, takođe...Veličina XXL, ili oceni dal' stajem u to sa 115kila, 184 cm visine... A ko ne stajem, ondaK, molio bih XXXL...

Edited by radisa

pošto san od početka frenetična..voljela bih crnu da izgledam mršavije i da bude taman za debele ruke i velika prsa! i još bih voljela da me blagovremeno obavijestite o cijeni i preuzimanju. hvala vi! edit: mis'im da bi em(i slovima:M) odgovarao.

Edited by Sara Goldfarb

Glasao za shimpraOcu jednu zutu :kdp: i ocu onu drecavu sto je ivicka dizajnirala onomad.

prvo da cujem cenu, pa cu onda da kazem kol'ko mi treba. :D

Ja bik klasik.

meni xl bila velika prosli put. pazite!

Izvinite sto prekidam Vas intimni razgovor 1 predlog:trippp.jpg
Ubacite i ovo u ponudu. Ocu jednu ovakvu.