Jump to content
IGNORED

PPP majice 2

Töölönlahti

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

meni je nošenje te majice ko reklamiranje beogradskih restorana

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

28

• Sara Goldfarb

10

• Duci Simonovic

9

• Milogled Bluff

9

Posted

I ja bih jednu kafenu....

Posted

Daj i meni jednu uflegmanu. A jel ce da ima ono "I have no life" pozadi, kao prethodne majice? ili sta je vec pisalo.I da, recite kad se dele i po kojoj ceni. Prekosutra idem na jedno 4 dana, pa da ne izduvam po drugi put.

Posted

Meni se više dojmi ova classic, baš sam lejmer.Kafena mi je nekako za penzose, ljude s porodicom i tako to...

Posted

A sta mu dodje klasik, crna slova ne beloj pozadini? Ako bude pristupacna cena, mozda narucim i obe.

Posted

Ja bi i kafenu i klasik. Fala.

Posted

Ja bih ovu galijsku, ali se bojim da ce mi prilaziti velikosrbi da se raspitaju gde mogu da uplate za decu sa kosova.

Posted (edited)
Ja bi i kafenu i klasik. Fala.
Isto tako, takođe...Veličina XXL, ili oceni dal' stajem u to sa 115kila, 184 cm visine... A ko ne stajem, ondaK, molio bih XXXL... Edited by radisa
Posted (edited)

pošto san od početka frenetična..voljela bih crnu da izgledam mršavije i da bude taman za debele ruke i velika prsa! i još bih voljela da me blagovremeno obavijestite o cijeni i preuzimanju. hvala vi! edit: mis'im da bi em(i slovima:M) odgovarao.

Edited by Sara Goldfarb
Posted

Glasao za shimpraOcu jednu zutu :kdp: i ocu onu drecavu sto je ivicka dizajnirala onomad.

Posted

prvo da cujem cenu, pa cu onda da kazem kol'ko mi treba. :D

Posted

meni xl bila velika prosli put. pazite!

Posted
Izvinite sto prekidam Vas intimni razgovor 1 predlog:trippp.jpg
Ubacite i ovo u ponudu. Ocu jednu ovakvu.