June 11, 201014 yr koji sam jadnik, ja ovo sigurno nemam na th42pv8. kad nisam hteo da se otvorim za 50e vise :(
June 11, 201014 yr nemam ni ja na 37pv80p ali kapiram da taj uredjaj nije skup. za one koji kupuju bitno je samo da bude kompatibilian i sa buducim rts standardom.meni je ostao scart kabl u staroj gajbi, a nemam ni antenu tako da cu probu da ostavim za sutra.
June 11, 201014 yr i pitanje svih pitanja> nemojte da mi kazete da bilo koja antena hvata digitalni signal. tesko cu poverovati da nule i jedinice lete kroz srpski zrak tek tako!Samo je bitno da TV ima DVB-T i meni je bilo bitno da stavim da je država Nemačka, a ne Srbija Ja ni ovo nisam znao. Inače, najveće smeće od antene hvata lep signal, ako si u dometu.
June 11, 201014 yr Znam ja za šta će Tičeru sobna antena. Mi smo na poslu povezali običan tv na kojem je sobna antena sa projektorom u sali za sastanke, i sve tekme koje budu zanimljive će se gledati tamo :) pritom je generalna direktorka to odobrila :)Ne tražim ništa, samo se 'falim
June 11, 201014 yr Одрадио све и...ништа. ТВ наводно има дигитални тјунер.Meni je tako bilo, pa sam promenio državu u Nemačku. Onda sve radi. Ako je podešeno na Srbija, nije radilo. Ponašao se kao ni da nema DTV...
June 12, 201014 yr Reče mi kum da je neophodno preko mini USB-a povezati antenu sa kompom, skinuti Digiarial Pro Bundle 2.7 sa neta i uneti u antenu RTS-ov key za dekodiranje digitalnog signala: 33adg4-813bb1-4732ca-99a99b. Tad hvata do jaja čak i HD signal a u ćošku se na pritisak crvenog dugmeta (kao npr. na Sky digital) pojavljuje Aca Stojanović potpuno go i pokazuje formacije ekipa na magnetnoj tabli.
June 12, 201014 yr Author Reče mi kum da je neophodno preko mini USB-a povezati antenu sa kompom, skinuti Digiarial Pro Bundle 2.7 sa neta i uneti u antenu RTS-ov key za dekodiranje digitalnog signala: 33adg4-813bb1-4732ca-99a99b. Tad hvata do jaja čak i HD signal a u ćošku se na pritisak crvenog dugmeta (kao npr. na Sky digital) pojavljuje Aca Stojanović potpuno go i pokazuje formacije ekipa na magnetnoj tabli..P.S. Zahvaljujem dobrim ljudima.