gospa buba Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) da se poubijamo, starting now :Dedit: eh, da, moze da se caska i o arhitekturi, infrastrukturi, odsustvu kulturnog & drushtvenog zivota, shopingu, shippingu, gubljenju po blokovima, vishednevnom gubljenju po blokovima, kome se striko sa dorcola izgubio-u-blokovima-i-josh-ga-traze... i sve te stvari koje se tichu opstanka (& opanka) u prirodi. micim, samo slobodno edit2: i zemun da se pripoji, jedna slamka medju vihorove, feel free. Edited October 10, 2007 by thermal bug Link to comment
Amelija Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 ua separatisti <_< aj tamo na topik o Belgiji... Link to comment
žaro Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 mozda i senjak ili petlovo brdo zasluzuju poseban topic Link to comment
Amelija Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 nemate bre ni kapije za žvrljanje... Link to comment
burekdzija Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Blok 63 centar sveta. Full stop.(sa imperijalistickim ambicijama prema okolnim blokovima/mesnim zajednicama/opstinama... ) Link to comment
Ivo Petović Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Blok 63 centar sveta. Full stop.(sa imperijalistickim ambicijama prema okolnim blokovima/mesnim zajednicama/opstinama... )Slomićete zube koliko već na bloku 44. :D btw, najzad da i mi iz austrogarskog dela Beograda dobijemo svoj kutak. Bilo je vreme. Link to comment
burekdzija Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Slomićete zube koliko već na bloku 44. :D btw, najzad da i mi iz austrogarskog dela Beograda dobijemo svoj kutak. Bilo je vreme.Zubi se daju zameniti, bitna je ekonomija da bismo mogli dalje da se sirimo -- tj piramida i pijaca :D Link to comment
burekdzija Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 A sad se pobijte Pa 44. ima i dom zdravlja -- za prihvat ranjenika. Zato je prvi na listi! Link to comment
Miralem Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) u sto je lepo doci na ovaj topik i gledati vas, indijance, kako se medjusobno koljete :) Edited October 10, 2007 by Miralem Link to comment
Ivo Petović Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Pa oćete nam ostaviti nešto na kraju? Makar onaj aqua park wannabe, ako ništa drugo.Sreća, pa nam reku ne možete uzeti - nije vam u dometu. Link to comment
morgana Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Blok 63 centar sveta. Full stop.(sa imperijalistickim ambicijama prema okolnim blokovima/mesnim zajednicama/opstinama... )kakve bre imperijalisticke ambicije? meni je djedovina u bloku 62 lm, sokirala sam se brojem poslovnih i stambenih zgrada izgradjenih u posljednjih 11 mjeseci (kolika mi je bila pauza u dolascima) Link to comment
le petit nicolas Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 nbgd je jedino mesto (ukljucujuci inostranstva) gde sam se cak dva puta izgubila.i nema veze sto moja kuma iz bloka stize do centra brze nego sto sam ja svojevremeno sa bulevara iznad liona. to mi je falinka u glavi: cim predjem most osecam se kao da sam daleko, daleko.i, imate one ulice koje se prekidaju pa nastavljaju, pa one druge sto idu u kvadrat :o no, s interesovanjem cu pratiti ovu temu, makar da razuverim sebe da se na nbgd nista ne dogadja.poz Link to comment
burekdzija Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Pa oćete nam ostaviti nešto na kraju? Makar onaj aqua park wannabe, ako ništa drugo.Sreća, pa nam reku ne možete uzeti - nije vam u dometu. Paaa... ostavicemo vam lokalnu ekonomiju -- prodaju dopuna ispred Rodica i onu teretanu gde se clanovi (domorodci) medjusobno upucavaju u noge. Link to comment
Recommended Posts