Jump to content

Punk&Prikljucenije

Featured Replies

izvini
e to je pank, lepo ponasanje!

Pank je samo rec i nista vise,Pank je kad neko ne zna da cita i pise!

Ponekad je samo kresta uzrok bezbroj budnih noci!Sad sam mentalno proso kroz svoju muzicku kolekciju (veliku, pretencijoznu) i shvatio da Chegi Vare ima samo na jednom omotu: Hudson Falcons "Desperation and Revolution"... Slabo je to!

Ponekad je samo kresta uzrok bezbroj bludnih noci!

I kad cizme cuga maze, i nevesto kad se sviraju solazeIli kada jetra boli, to je pank, to se voli!

Eto i njih ovdi. Zar sam morao bas ja da ih kacim???Mada,nije to slucajno:)

Rancid je jedan od bendova koje nikada nikako nisam mogao da slusam, ni uz najbolju volju. A bas sam se trudio.

zato što nikad nisi bio 17togodišnja devojčica

Ma jesam, ali sam sa 17 godina vec bila presla sa panka na narodnjake :blush:

Jbg,ja sam mogao,ne sad nesto ozbiljno,al sam mogao. Eto,bio i ostao 17godisnja devojcica. Mislim,bila i ostala.:)

evo za Milogleda, ostali ne moraju ako im to vrijedja tanana pank osjecanjahttp://vimeo.com/48886235

Rancid jebe keve. To ti je ko Socijalna Distorzija. Napravili super pesme. Znas da su mentoli, foliranti i za samarcinu ali..."Izidjose Vuci" i "Zivot cekat' nece" su puni pesama za kompilaciju za sahranu i jbg...Sa kasnijih albuma ima bisera a ima i blama da se useres...A solo radovi su smehoteka i blamoteka samo takva...

si išao u beč na koncert? ja se dvoumila, ostala kući pa mi na kraju bilo i malo žao.

nisam mogo a preplako. Kazu da je bilo super!