September 19, 201212 yr Ponekad je samo kresta uzrok bezbroj budnih noci!Sad sam mentalno proso kroz svoju muzicku kolekciju (veliku, pretencijoznu) i shvatio da Chegi Vare ima samo na jednom omotu: Hudson Falcons "Desperation and Revolution"... Slabo je to!
September 19, 201212 yr I kad cizme cuga maze, i nevesto kad se sviraju solazeIli kada jetra boli, to je pank, to se voli!
September 20, 201212 yr Rancid je jedan od bendova koje nikada nikako nisam mogao da slusam, ni uz najbolju volju. A bas sam se trudio.
September 20, 201212 yr Jbg,ja sam mogao,ne sad nesto ozbiljno,al sam mogao. Eto,bio i ostao 17godisnja devojcica. Mislim,bila i ostala.:)
September 20, 201212 yr evo za Milogleda, ostali ne moraju ako im to vrijedja tanana pank osjecanjahttp://vimeo.com/48886235
September 20, 201212 yr Rancid jebe keve. To ti je ko Socijalna Distorzija. Napravili super pesme. Znas da su mentoli, foliranti i za samarcinu ali..."Izidjose Vuci" i "Zivot cekat' nece" su puni pesama za kompilaciju za sahranu i jbg...Sa kasnijih albuma ima bisera a ima i blama da se useres...A solo radovi su smehoteka i blamoteka samo takva...
September 20, 201212 yr si išao u beč na koncert? ja se dvoumila, ostala kući pa mi na kraju bilo i malo žao.