Bandito Posted February 9 Posted February 9 Preporuka za sve i poruka da rokenrol nije mrtav. Klinci od 13-14 godina iz Novog Sada. Bio sam prošlog meseca na njihovoj svirci u CK13 kad su bili predgrupa Anal Gestapou, u publici ekipa iz razreda, njihovi roditelji i nastavnici. Prvi put da vidim sve tri kategorije zajedno, a da se svi prisutni jednostavno -- zabavljaju. 1
Партибрејкер Posted October 7 Posted October 7 Legendarni NOFX su sinoć (jutros po našem vremenu) odsvirali poslednji koncert i otišli u penziju. Prvi put sam čuo za njih 1998. od starijeg burazera koji se naložio na pank pre mene. Te godine smo često negde išli njegovim kolima, a u kolima kasete (sve bugarske kopije) s čudnim naslovnicama: Kravlja porodica za stolom ruča čoveka s jabukom u ustima Striptizeta s bičem u ruci jaše boing 747 Pakovanje kondoma marke NOFX Četiri momka bez majica, ne vide im se glave, a na stomacima napisano - White trash two heebs and a bean - ta mi je bila omiljena i ostala do danas Dve kaubojke igraju - za mnoge najbolji album, meni ipak ovaj gore bolji. i jedan EP - Gomila istorijskih likova koji čekaju u redu. Kasnije sam otkrio ostatak diskografije kad su počeli da se režu MP3 diskovi. Za maloletnog mene koji sam pre toga slušao tehno i Prodigy mi bio najtvrđe nešto ovo je bilo teško svarljivo, ali kad sam svario posle se otvorilo prostora za svašta nešto drugo. Sve dok nisam dobio iole pristojan internet dve hiljade i neke nisam imao pojma kako likovi izgledaju uopšte. Nisam ih nikad slušao uživo. Eto, šta reći, da ne tupim više. So long and thanks for all the songs... 2
igoraki Posted October 7 Posted October 7 (edited) 31 minutes ago, Партибрејкер said: Legendarni NOFX su sinoć (jutros po našem vremenu) odsvirali poslednji koncert i otišli u penziju. Prvi put sam čuo za njih 1998. od starijeg burazera koji se naložio na pank pre mene. Te godine smo često negde išli njegovim kolima, a u kolima kasete (sve bugarske kopije) s čudnim naslovnicama: Kravlja porodica za stolom ruča čoveka s jabukom u ustima Striptizeta s bičem u ruci jaše boing 747 Meni je omiljeni album taj sa avionom, S&M Airlines Išao sam i u Sarajevo ne bi li ih gledao, ali su ispalili Edited October 7 by igoraki 1
Recommended Posts