wayfaring stranger Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 (edited) On 24.12.2022. at 21:31, BlackGeorge said: U stvari ceo album Troublegum, kada je izašao 1994 je bio jedan ogroman hit. Lepa vremena ... Bio je hit. Ali i sve posle prva dva mini albuma meni razocaranje. Elem, Milja (Fake Madonna's underwear) je bila kod svoje babe u Svajcarskoj te 1991 i donela nekoliko vinila koje je Gordan Paunovic pustio u Supermenovoj sestrici ili kako se vec zvala emisija u kojoj je pustao alt muziku. Meni je ovo bio udarac u glavu i naravno nasao sam nacin da dodjem do snimka. I dan danas cd Caucasian Psychosis ima pocasno mesto na polici, a ove dve su prve na playlisti za instant izbacivanje viska energije. Meat abstract i Skyward koje otvaraju mini album su odlicno zagrevanje za ludilo koje sledi. E da, Born in a Crash live album je odlican. Edited January 11, 2023 by wayfaring stranger 1
ToniAdams Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 mislio sam da je montaža, ali čak di je potvrdio
Pegin Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/354804/VIDEO-Pekinska-patka-nastupom-kod-Norka-iznenadila-Novosadjane-44-godine-od-koncerta-u-izlogu.html?fbclid=IwAR1TlvQ6A4TNuZXRTvH-uJ_wzTGPUmEEYQj3O0p9LOf9TYT-4cCmLDX_KVI
ToniAdams Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 ovo je pekinška patka kolko sam i ja pekinška patka 1 2
Eleniko Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 On 7.5.2023. at 6:19, Indy said: ljubi te tvoj brat za pesmu, indy preksinoć sam bio kod ortaka posle basketa, ponovio sistem u full 70s/80s fazonu i pustio ovo čuka mi je stala somebody got murdered mi je najdraža pesma sa sandiniste a sandinista mi je najdraža rok ploča ikada šta da kažem, sem da sam težak lejmer sad prvi put provaljujem da pesmu peva mick jones ali je strummer ukrao šou ovim političkim govorom ne znam da li je ovo to famozno prvo izvođenje pesme koje se pominje ovde https://www.songfacts.com/facts/the-clash/somebody-got-murdered "Somebody Got Murdered" has the distinction of being the first Sandinista! song to be played live when The Clash performed it at the Roxy in LA in April 1980. It remained a live fixture right up until Mick Jones was fired from the band in 1983. 1
igoraki Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 And now the end, the end is near It's time to say our last goodbyes Doomsday, doomsday It's doomsday, doomsday Is it reality or just a nightmare Nightmare, nightmare Doomsday, doomsday It's doomsday, doomsday Nowhere to run, nowhere to hide No escape, no escape Doomsday, doomsday It's doomsday, doomsday Is it reality or just a nightmare Nightmare, nightmare Doomsday, doomsday It's doomsday, doomsday
Recommended Posts