onamonamo Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 (edited) jagoda!!!ko na devetoj strani izgovori ikakvo drugo ime osim jagode, neka vecno patiBUSOV EDIT: Mrdžovao 2 posta. Skupo zemljište na ovoj jubilarnoj strani da bi se razbacivalo na višestruko pošće. Edited June 4, 2010 by bus
bus Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 (edited) Fini su svi ovi vaši prilozi, ali propustili ste Jagodu. Mislim, toliki mozdzi, a ja treba da vas podsećam. :unsure:EDIT>Jagoda S.Jagoda J.Jagoda N. (slike iz javnog domena) Edited June 4, 2010 by bus
onamonamo Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 (edited) tjah, bus me sputava :( Edited June 5, 2010 by bus
bus Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Jeste. Autokratsko gušenje svakog tračka slobodne misli.
onamonamo Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ti ZELIS da se na ovoj strani nadje i neko drugo ime :(bas ne znas da se igras :(
bus Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 (edited) Jok bre, Jagoda. Samo ne dam uzastopne priloge od istog autora. Toliko ljudi treba iznenada da se seti da još nismo pomenuli Jagodu. Skupo građevinsko zemljište. Edited June 5, 2010 by bus
расејан Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 (edited) amoze. aje isti akcenat.Скапирао, те нисам ни убацио... Елем, овог пута имам четири линка, тј два пара линака: Meaningful names и Meaningful surnames на енглеском, па Имена која значе и ...а и презимена на српском (а разликују се у заглављима).Е, шта је та опсеница? Такође, видите да ли је нешто за преводилачке бисере.п.с. линци за енглески нешто не раде, ал' окрпићу ја то.п.п.с. исправио Edited June 5, 2010 by расејан
bus Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Će, usput, ćerajte se i ti i tvoj pasijans. Navuko sam se. Složio sam ga tek iz petog pokušaja, ali valjda mi je neko izvinjenje da sam morao da ispipam koaj su pravila, jer nisam znao.
mammy two shoes Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 (edited) kardinal prezimelasicagrnčarlončar ? (akcenat)jagoda - ime (za svaki slučaj, ako do sada nije je bilo) Edited June 5, 2010 by mammy two shoes
sherman Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 jagoda - ime (nisam sigurnaa da li je bilo)nije biloJagoda tako su se zvale skoro sve krave mog dede. voleo covek to ime...
Recommended Posts