Amelija Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 el su bili već Istok, Sever i Jug il će bus da banuje?(paz ne postoji ime Zapad, diskriminacija diskriminacija <_< )
bup Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Hm, za ovu Veliku vise ni sam ne znam. Ima prezime Veliki.Dodajem i prezime Čekić, jednom mom drugu se nastavnik tehničkog tako prezivao.Ovih par Čekića koje znam su kratkosilazni ili dugouzlazni (pri čemu pretpostavljam da je alat čekić kratkouzlazni, ali nisam baš siguran u procenu).Milovan, Iva, Tisa, Ruža, ako nisu već bili.
MachineGunEtiquette Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Step down, Hercegovina strikes! [unapred se izvinjavam na ponavljanju, lista nije zazivela, steta]Prvo, KOVAČ ima i to sa sve akcentom (nije ungrofinsko, vengo srpsko). A tu su i Ukraden, Zaklan, Prodan, Sudar, Stolica, Vreća ...
Nesh Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 (edited) E da, moj rođak Svemir. Kad bih vam rekao kako se preziva(m), sažalili biste se.Svemir Šarčević igrao rukomet u Železničaru iz Niša.Videh na jednoj advokatskoj tabli ime Srebrn. Prezime sam zaboravio. Edited June 1, 2010 by Nesh
onamonamo Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ajde malo brze, cekam devetu stranu da dam svoj doprinos temi
slepa živana Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 (edited) prezime desnicaprezime sušaime nirvanaime danime božicaime ivaime senkaprezime i ime novakprezime podunavacprezime starešinaime slobodaprezime knezprezime kraljprezime stanarime goricaime goranprezime kuprešaninime živaime dragaprezime limićprezime primoracruska bajko koliko sam mogla ja sam pomogla. žao mi je ako je nešto već bilo. i moram da kažem da od sinoć smatram da sam preživela moždani udar na nogama, nekada pre... pa ne čujem akcente. toliko Edited June 2, 2010 by Ulven
onamonamo Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 :) fenomenalnosad ja da lupim riplaj na svaki tvoj i eto nas na devetoj strani :)
slepa živana Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 :) fenomenalnosad ja da lupim riplaj na svaki tvoj i eto nas na devetoj strani :)čekaj čekaj čini mi se da mogu još
slepa živana Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 (edited) e da...ime božurprezime glavanime branaprezime solunacime stamenaime srbijankaprezime opsenicaime nevenime vidime bojaprezime krčmarprezime sremacprezime zaklanprezime lojanicaime ognjenime daraime gvozdenprezime polovinaprezime popovprezime puškarime drenedikt: zanela sam se Edited June 2, 2010 by Ulven
Recommended Posts