July 11, 201113 yr Prezime Pušara.Значење? Жаргонско ни не знам да ли да рачунам, јер га нисам чуо, мада би се дало погодити. Пушница је пак нешто друго...
July 11, 201113 yr Zar ne zovu u nekim krajevima pušnicu pušara? Ako ne - moja greška.Nisam mislio žargonski
July 12, 201113 yr Zar ne zovu u nekim krajevima pušnicu pušara? Ako ne - moja greška.Nisam mislio žargonski Ја бих сачекао да нам потврди неко из тих крајева (не знам ни којих).
July 12, 201113 yr Ја бих сачекао да нам потврди неко из тих крајева (не знам ни којих).Iz krajeva di se mnogo puši.
July 25, 201113 yr Ама јесам... на именима је, не на презименима.У мом крају (12 км од Врбаса) постоји Срећа, али са дугоузлазним акцентом. Углавном је то надимак за крштене Средоје, и не изговара се као заједничка именица срећа.А цвета и Цвеће, исти као право цвеће.
October 16, 201113 yr U pet današnjih utakmica strijelci su bili jako raspoloženi i čitava dva puta zatresli mrežu. Emir Obuća je pogodio za pobjedu Sarajeva protiv Travnika, a Nenad Studen je sa bijele tačke bio neumoljiv u pobjedi Kozare nad Rudarom iz Prijedora.
July 24, 201212 yr o rasejani, baš se radujem što si došao.dodaj u spisak i ime smeli.imala sam kolegu koji se zvao travica smeli. Edited July 24, 201212 yr by mammy two shoes
July 24, 201212 yr o rasejani, baš se radujem što si došao.dodaj u spisak i ime smeli.imala sam kolegu koji se zvao travica smeli.Фата је Фата, а ово је двапут... ушао на оба списка.