Reaktor Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Došlo vreme da se ažurira osveži lista - prezime Pena.
расејан Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Prezime Žega, što me je podsetilo i na ime Jara+1, +1... jeдва смислих некакве преводе. Помагајте.
Nesh Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Nisi ubacio ovog Sreću sa prethodne strane. Prvo mu propao reizbor za sudiju, a sada nije izabran ni ovde. :(
расејан Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Nisi ubacio ovog Sreću sa prethodne strane. Prvo mu propao reizbor za sudiju, a sada nije izabran ni ovde. :(Ама јесам... на именима је, не на презименима.
Nesh Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ja kliknuh na link, naravno , na imena i....nema ga Sreća. Nema srece covek, pa to ti je. Ili je nevidljiv? :D
расејан Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ja kliknuh na link, naravno , na imena i....nema ga Sreća. Nema srece covek, pa to ti je. Ili je nevidljiv? :DЕно га на С - S . Хм... а да пробаш контрол+Ф5? Мени хоће некад да се деси да ми не освежи, ако шаљем двапут исту страну у истом сату или тако нешто (или можда у истих 6 сати - сервер је негде у Канади и могуће је да негде брља са временима)... ал' то обично буде обратно, тј да се страница уопште није освежила или да ја видим стару верзију и кад јесте, а сви остали виде како треба.
Nesh Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 (edited) Ено га на С - S . Хм... а да пробаш контрол+Ф5? Мени хоће некад да се деси да ми не освежи, ако шаљем двапут исту страну у истом сату или тако нешто (или можда у истих 6 сати - сервер је негде у Канади и могуће је да негде брља са временима)... ал' то обично буде обратно, тј да се страница уопште није освежила или да ја видим стару верзију и кад јесте, а сви остали виде како треба.Au...stvarno kad sam lupio F5 (nije mi jasno kako to i cemu F5 sluzi, al ajde...radi) pojavi se Sreca. O kako malo (samo F5) coveku treba da bude sreca(n) pevao je pesnik...zlotvori ga smestise na Kartu do Pristine. ;) Edited June 26, 2011 by Nesh
расејан Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Au...stvarno kad sam lupio F5 (nije mi jasno kako to i cemu F5 sluzi, al ajde...radi) pojavi se Sreca.Проблеми са слузи објашњени у јаслицама, да не тролујем топић о језику (да ме ФСС не би опет дочекала нарогушена :)).
Nesh Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Проблеми са слузи објашњени у јаслицама, да не тролујем топић о језику (да ме ФСС не би опет дочекала нарогушена :)).Procitao. Thanks. :)
Recommended Posts