May 4, 201113 yr Michael Dragan ĆURČIJA, fudbalerE овај није био.Joe MagaracНије презиме него надимак, и то још из легенде.
May 4, 201113 yr Није презиме него надимак, и то још из легенде.Možda bi moglo biti i prezime. I sam nosim slično prezime, rezultat živahne brdske duhovitosti.
May 6, 201113 yr I dan danas se za lijevu ruku/nogu kaže šuja u selima oko Knina. :D Piše šujom, nemoj da te puknem šujom preko ušiju.
May 10, 201113 yr Знам једног колегу са тим именом, мислим да је нешто мало старији од мене, дакле није новокомпоновано. Можда је Македонац, не сећам се најбоље.Иначе, 586:162.Можда је Мијак. У њих је обичај био да се некрштеном детету да име Србин(ка)...
May 19, 201113 yr Prezimena, kombinacije sa gaćama... Znam za Šarengaća i Nepergaća, ali ne znam da li zadovoljavaju kriterijume...
June 17, 201113 yr Musko ime Sreća.Dokazni materijal :D : Судија Срећа није имао среће– Ваше име и презиме су симболични, па смо зато кренули са вама, а ви сте и први поднели уставну жалбу – рекла је судија Мирјана Ивић, члан Високог савета судства, бившем судији Срећи Вученову из Врбаса.Сви су мислили да је судија Срећа жена, али је у библиотеку Високог савета судства (ВСС), у сутерену зграде у Ресавској улици, ушао просед човек плавих очију, са именом Срећа.