belch Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 e da, setila sam se da imam drugara koji se preziva mrak.
расејан Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Michael Dragan ĆURČIJA, fudbalerE овај није био.Joe MagaracНије презиме него надимак, и то још из легенде.
Dr Arslanagić Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Није презиме него надимак, и то још из легенде.Možda bi moglo biti i prezime. I sam nosim slično prezime, rezultat živahne brdske duhovitosti.
Dr Arslanagić Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Marko ŠUICA, profesor BUšuica - levica (staroslovenski)
nautilus Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I dan danas se za lijevu ruku/nogu kaže šuja u selima oko Knina. :D Piše šujom, nemoj da te puknem šujom preko ušiju.
savindan Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Знам једног колегу са тим именом, мислим да је нешто мало старији од мене, дакле није новокомпоновано. Можда је Македонац, не сећам се најбоље.Иначе, 586:162.Можда је Мијак. У њих је обичај био да се некрштеном детету да име Србин(ка)...
Đipalo Junuz Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Prezimena, kombinacije sa gaćama... Znam za Šarengaća i Nepergaća, ali ne znam da li zadovoljavaju kriterijume...
Nesh Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Musko ime Sreća.Dokazni materijal :D : Судија Срећа није имао среће– Ваше име и презиме су симболични, па смо зато кренули са вама, а ви сте и први поднели уставну жалбу – рекла је судија Мирјана Ивић, члан Високог савета судства, бившем судији Срећи Вученову из Врбаса.Сви су мислили да је судија Срећа жена, али је у библиотеку Високог савета судства (ВСС), у сутерену зграде у Ресавској улици, ушао просед човек плавих очију, са именом Срећа.
Recommended Posts