Jump to content
IGNORED

Imena i prezimena koja su i zajedničke imenice, pridevi itd.

bus

Recommended Posts

Posted

ne znam, prica ispred udruzenja profesinalnih tenisera. tako da da, verovatno.al sanja papic je dojaja.

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

110

• bus

79

• slepa živana

32

• Delija67

31

Posted

našla sam juče na jednom interfonu - platiša.a danas sam čula... kolega buđavac. :D ne znam dal može?

Posted

jesmo li imali prezime krajnik ?! :lol:

Posted
I njen muz, violinista. Inace to prezime je Irsko i u originalu je Path
sta, muz joj je srbo-irac? (srbin irskog porekla)
Posted

Danas video ime Srbin (i to nije novokomponovan, tip je šezdeset neko - Srbin Jovanović).Od novokomponovanih znam klinca zove se Despot.

Posted

Da. Neki cukundeda mu se za vreme Velike gladi doselio na granicu austrougarskebu Zemun. Braca tog cukundede su emigrirala u USA i Australiju.

Posted
Danas video ime Srbin (i to nije novokomponovan, tip je šezdeset neko - Srbin Jovanović).Od novokomponovanih znam klinca zove se Despot.
Знам једног колегу са тим именом, мислим да је нешто мало старији од мене, дакле није новокомпоновано. Можда је Македонац, не сећам се најбоље.Иначе, 586:162.
Posted

Video sam danas na nekom spisku prezime Običan

Posted (edited)

Ne znam da li je vec bilo, prezimena; Nevoljica, Zaklan, Prebeg :isuse:edit@ sad videh Zaklan bijoedit2 @ sad vidim bio ceo pokolj, Zaklan vise puta, al nije bila JAGODA!!!

Edited by Pera Zeka
Posted

Vidim na imenima ima Milovan , pa da prijavim i prezime ... Zatim Mraz ( Franjo , slikar ) te Kuna ( kompa iz srednje ).

Posted

a zivotinjska?bila ona rukometasica, tatjana medved.

Posted (edited)

Prezime Zec, Kos, Lisica, Lasta, mislim da je Ćuk vec bilo.edit@ prezime Derikonja sa Romanije

Edited by Pera Zeka
Posted

a sta je ovde poenta? :mellow: pitam kao punomocnik u ime ortackog drustva ''Prezime-kako mi je, tako mi je''

Posted (edited)

Dok sam studirao u KG-u u Maksiju koji je bio u prizemlju zgrade gde je gradska biblioteka radila je zena koja se zvala Lozana.MAda mi je palo na pamet da mzda nemaju srpsku latinicu tamo gde su stampali pa je mozda u stvari Ložana?

Edited by Moća