Paul Gompitz Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Turopoljac, Kolašinac, Misirača.(zašto Moslavac nije prihvaćeno? )
slepa živana Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 žensko ime stanja. ne znam kako se izgovara.
расејан Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Turopoljac, Kolašinac, Misirača.(zašto Moslavac nije prihvaćeno? )Превид, исправих.žensko ime stanja. ne znam kako se izgovara.Не знам ни ја, ваљда као Стана.Освежишка од пре минут два - нема много новог, канда смо штогод комплетни. Ал' наћи ће се тога још: Имена која значе ...а и презимена.
mammy two shoes Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 negovan m. ime. ima i negovanka, ali ne spada ovde
расејан Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 negovan m. ime. ima i negovanka, ali ne spada ovdeИмао сам шефицу, Американку, којој је то било презиме. Од бившег мужа Румуна.
Krangovo telo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ja sam cuo za nekog coveka koji se zvao Duhomir, odavno vise nije ziv, ime zvuci mocno.od imena bi mogla jos: radomir, nadica, blagica, teodora ili bozidarka u prevodu :D...od prezimena dimic (moje :D), poturica, visnjic, visprenic...
расејан Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jel bila negovana? Канда није, па је онда замало тужила једног нашег за тај њен асментрж.
расејан Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ja sam cuo za nekog coveka koji se zvao Duhomir, odavno vise nije ziv, ime zvuci mocno.od imena bi mogla jos: radomir, nadica, blagica, teodora ili bozidarka u prevodu :D...od prezimena dimic (moje :D), poturica, visnjic, visprenic...Потурица ће ући... остало су само имена а не истовремено и заједничке именице и остало из назива теме. За занимљива имена и презимена имамо топић о именима.
Krangovo telo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 aha, lose sam skontao, sad znam sta da trazim :)
slepa živana Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 u poslednje vreme za auto-moto savez srbije govori artur poletan :D
ToniAdams Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Službeni automobil Vlade Srbije, marke "škoda superb", u kojem se vozio Negovan Stanković, državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalne politike, zapalio se danas oko 10.30 sati tokom vožnje u Kajmakčalanskoj ulici na Zvezdari -_-
slepa živana Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 baš bi bilo dobro kad bi kod nas bili mogući muški brakovi i da se onda negovan uda za artura :D
ToniAdams Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 gospodin Bubanj upravo prica kod sanje papic u tenis emisiji
Recommended Posts