March 24, 201114 yr Turopoljac, Kolašinac, Misirača.(zašto Moslavac nije prihvaćeno? )Превид, исправих.žensko ime stanja. ne znam kako se izgovara.Не знам ни ја, ваљда као Стана.Освежишка од пре минут два - нема много новог, канда смо штогод комплетни. Ал' наћи ће се тога још: Имена која значе ...а и презимена.
March 25, 201114 yr negovan m. ime. ima i negovanka, ali ne spada ovdeИмао сам шефицу, Американку, којој је то било презиме. Од бившег мужа Румуна.
March 25, 201114 yr Ja sam cuo za nekog coveka koji se zvao Duhomir, odavno vise nije ziv, ime zvuci mocno.od imena bi mogla jos: radomir, nadica, blagica, teodora ili bozidarka u prevodu :D...od prezimena dimic (moje :D), poturica, visnjic, visprenic...
March 25, 201114 yr Jel bila negovana? Канда није, па је онда замало тужила једног нашег за тај њен асментрж.
March 25, 201114 yr Ja sam cuo za nekog coveka koji se zvao Duhomir, odavno vise nije ziv, ime zvuci mocno.od imena bi mogla jos: radomir, nadica, blagica, teodora ili bozidarka u prevodu :D...od prezimena dimic (moje :D), poturica, visnjic, visprenic...Потурица ће ући... остало су само имена а не истовремено и заједничке именице и остало из назива теме. За занимљива имена и презимена имамо топић о именима.
March 31, 201114 yr Službeni automobil Vlade Srbije, marke "škoda superb", u kojem se vozio Negovan Stanković, državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalne politike, zapalio se danas oko 10.30 sati tokom vožnje u Kajmakčalanskoj ulici na Zvezdari -_-
March 31, 201114 yr baš bi bilo dobro kad bi kod nas bili mogući muški brakovi i da se onda negovan uda za artura :D