May 30, 201014 yr neki moji drugari iz davne prošlosti, nebojša četnik, maja torbica i silvestar mrak... akcente ne znam.
May 30, 201014 yr Author A, Dušane, da li pudar i domazet postoje i kao reči?...Paće, sve znam, ali ovako će da dođe do toga da na strani 9 neko napiše "Jagoda" i ja doživim slom živaca :DA da sve sad još kopipejstujem u Eksel... uf. Naravno, ako se tebi otvara još jedna strana, izdaću ti zlatnu bulu kao podržavaocu ovog ptfa. No, jebte se. Nećete spisak, dodajte ovako randomly, a ja ću sve da vas banujem kad neko napiše "Jagoda" :P
May 30, 201014 yr Пудар је чувар поља и винограда, а домазет је исто што и призетко - човек који се ожени и пређе да живи код женине породице.
May 30, 201014 yr Zaboravio sam da pomenem drugara koji se preziva Crveni, tu je i Prostran Jagodu cuvam za devetu stranu :P
May 31, 201014 yr hihihi, Malina. Zove li se neko tako?Setila sam se prezimena Popara i Zver.sorry, buse, lista se nije primila, ali kad niknu jagode...
May 31, 201014 yr Author Ja znam lično jednu malinu. ...E da, moj rođak Svemir. Kad bih vam rekao kako se preziva(m), sažalili biste se.
May 31, 201014 yr I ja znam Malinu. I Dunju. I Višnju. I Krušku kao prezime. Al Jagodu je bus izmislio. -_-
May 31, 201014 yr Author Jao da, Kruška, gde je smetoh s uma. E, da: SrnaJa znam jednu Jagodu čak i ovde u Torontu.EDIT: Ćuk, Pizda (da nije Ćuk već bio? E da ste hteli spisak...)Iskra, Mašinka Edited May 31, 201014 yr by bus
May 31, 201014 yr I ja znam Malinu. I Dunju. I Višnju. I Krušku kao prezime. Al Jagodu je bus izmislio. -_-Презиме Сурла, забојавијо.Јагода становала пет кућа од нас.
May 31, 201014 yr Mozhemo se setiti nekih legendarnih fudbalera:Valja dodati i Zvezdinog centarfora Borovnicu (a postoji i jedan kamiondžija istog prezimena koji je hteo da pravi drugu traku auto-džade BG-NS), kao i suptilnog centarhalfa zeničkog "Čelika", Jasmina Hajduka. Edited May 31, 201014 yr by ajgor