slepa živana Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 neki moji drugari iz davne prošlosti, nebojša četnik, maja torbica i silvestar mrak... akcente ne znam.
bus Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 A, Dušane, da li pudar i domazet postoje i kao reči?...Paće, sve znam, ali ovako će da dođe do toga da na strani 9 neko napiše "Jagoda" i ja doživim slom živaca :DA da sve sad još kopipejstujem u Eksel... uf. Naravno, ako se tebi otvara još jedna strana, izdaću ti zlatnu bulu kao podržavaocu ovog ptfa. No, jebte se. Nećete spisak, dodajte ovako randomly, a ja ću sve da vas banujem kad neko napiše "Jagoda" :P
Hamlet Strašni Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Пудар је чувар поља и винограда, а домазет је исто што и призетко - човек који се ожени и пређе да живи код женине породице.
Delija67 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zaboravio sam da pomenem drugara koji se preziva Crveni, tu je i Prostran Jagodu cuvam za devetu stranu :P
bus Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Hm čemu li služi ovo crveno dugmence sa znakom "+"
Delija67 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ne moze, to cuvamo za devetu stranu. Ovde moze Malina
Frau Gabrijela Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 hihihi, Malina. Zove li se neko tako?Setila sam se prezimena Popara i Zver.sorry, buse, lista se nije primila, ali kad niknu jagode...
bus Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Ja znam lično jednu malinu. ...E da, moj rođak Svemir. Kad bih vam rekao kako se preziva(m), sažalili biste se.
Ulven Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 I ja znam Malinu. I Dunju. I Višnju. I Krušku kao prezime. Al Jagodu je bus izmislio. -_-
bus Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 (edited) Jao da, Kruška, gde je smetoh s uma. E, da: SrnaJa znam jednu Jagodu čak i ovde u Torontu.EDIT: Ćuk, Pizda (da nije Ćuk već bio? E da ste hteli spisak...)Iskra, Mašinka Edited May 31, 2010 by bus
расејан Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 I ja znam Malinu. I Dunju. I Višnju. I Krušku kao prezime. Al Jagodu je bus izmislio. -_-Презиме Сурла, забојавијо.Јагода становала пет кућа од нас.
ajgor Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 (edited) Mozhemo se setiti nekih legendarnih fudbalera:Valja dodati i Zvezdinog centarfora Borovnicu (a postoji i jedan kamiondžija istog prezimena koji je hteo da pravi drugu traku auto-džade BG-NS), kao i suptilnog centarhalfa zeničkog "Čelika", Jasmina Hajduka. Edited May 31, 2010 by ajgor
Recommended Posts