расејан Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Izvinjavam se, mrzi me sve da citam, jel bilo Puzigaca?Није и неће ни бити, док не кажеш шта тачно значи.Тј не задовољава дефиницију из топића... то је пре за "О именима".
Otto Katz Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Može prezime Rečica? Znao jednu damu po imenu Afrodita Rečica. Albanka.
Amelija Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ДаклеМ, пре него што досолите овде, проверите Имена која значе и ...а и презимена, можда већ има. И немојте се лаћати пасијанса.свака част :D Amelija, može i iz drugih jezika ako se skrušeno izviniš što nije Српски. :DПонизно се извињавам што није Српски и у то име пишем ћирилицом...Елем, за почетак пар немачких занимљивих презимена:Vogel = птицаHahn = петаоDreieck = троугаоViereck = четвороугаоSchneider = шнајдер :P Stein = камен
Alphons Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ne znam jel se ovo računa, ali sam danas čuo za prezime Kruševac.
maheem Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 (edited) teško podnosim ovu vrućinu pa sam listao rečnik :)prezimena:CrniCrnjakĆevapDanDrezgaDušekDobrotaDžombaGunjGrivaGromGrbaGrabežGrlićGrlicaGrčkiHipikHakerHladniHadžijaMećavaMesarOčenašOrozPustinjakSilniStrikaStrugarSlamaSkokSvećnjakSurutkaŠiškaŠupicaŠkrinjarZelen Edited June 9, 2010 by maheem
maheem Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 (edited) ja znam za Kornjaču (nadimak), malog probisveta koji je pušio duvan od 2-3.osnovne i bavio se sitnim kriminalom. jednom je od pokojnog čika Laze, vlasnika kafane, tražio 10dinara za poker a ovaj mu dade pod uslovom da uvati konobaricu Dijanu za sisu. Kornjača maznuo Dijanu za siku i ojadio gazda Lazu dobivši 5 istih na pokeru.zajebane su te Kornjače od malih nogu.po njemu je njegov stariji brat dobio nadimak Edited June 9, 2010 by maheem
mammy two shoes Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 sava, drina, una, tarazlatibor, ozren imena subotababac prezimena
bus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Luka (i ime i prezime) Ne znam jel se ovo računa, ali sam danas čuo za prezime Kruševac.Luka i luka imaju drugi akcenat. Kruševac ne dam, jer nije zajednička imenica. Proobajte opet, momki.
Recommended Posts