Jump to content
IGNORED

Jezički alati na internetu

bus

Recommended Posts

Posted
Je l' ima neki kvalitetan pravopis srpskog jezika na internetu?
probaj ovo, ne izgleda loševokabular
  • 1 month later...
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bus

10

• prima

4

• расејан

4

• belch

3

Posted

(ne zamerite ako omaših temu - ne bejah siguran gde da postavim pitanje...) Koju (papirnu) gramatiku srpsko(-hrvatsko)g jezika koristite?

Posted
(ne zamerite ako omaših temu - ne bejah siguran gde da postavim pitanje...) Koju (papirnu) gramatiku srpsko(-hrvatsko)g jezika koristite?
ja veliku žutu :D udžbenik iz srednje škole, stanojčić, popovićjes da nije internet alat ali je koristim i dok sam na internetu :D
  • 2 months later...
Posted

da li negde postoji simulacija TOEFL-a, koja može da proceni broj osvojenih poena? ima gomila sajtova sa vežbanjima, ali meni treba neki koji manje-više verno može da proceni nivo znanja.

• 4 weeks later...
Posted
da li negde postoji simulacija TOEFL-a, koja može da proceni broj osvojenih poena? ima gomila sajtova sa vežbanjima, ali meni treba neki koji manje-više verno može da proceni nivo znanja.
+ 1 meni bi pored ove informacije koristili i ti sajtovi za vezbanje engleskog, ne mora konkretno za TOEFL test nego uopsteno.Malcice sam zapostavio a uskoro bih pod prinudom trazenja posla morao da doradim znanje.
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Koji program preporučujete za učenje engleskog jezika? Osoba jako malo zna tako da mogu za početak i neki "for kids" kursevi, pa ćemo videti za dalje. Ako nema ništa besplatno, nije problem "kupiću", samo predložite šta.

Posted (edited)
rosetta stone, i ništa drugomože da se pazari na svim mogućim kioscima Edited by funk soul sister
  • 2 months later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...
Posted

Elem, poštovanje jezičarima ovog dela foruma...Držim neka predavanja, gde je deo tekstova kojim se služim na engleskom... A ja sam poslednjih godina slabo koristio isti...Interesuje me link ka nekom spelling rečniku sa tonom, kako bi to što govorim pravilno izgovorio i akcentovao... I naravno što manje ličio na srpskog Tarzana...Znači, ovo, ono... Ubacim rečenicu, ovo, ono, kliknem, a prijatni glas/ić mi izdeklamuje kako bih ja to trebao da zvučim...Hvala! -_-