kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ali uši odpadaju od cene, kad sam ugrađivao prozore bilo je skoro x2.5ne fali ništa ni pvc-u
Lezilebovich Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ali uši odpadaju od cene, kad sam ugrađivao prozore bilo je skoro x2.5ne fali ništa ni pvc-u+1. mnogo je skupa ta aludrvo
ToniAdams Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 bolje je drvo negoli pvc, u svakom slucaju.pvc se pokrivi posle par godina, sem ako nije bas vrstra pvc, a to je vec skupo, u rangu dobrih drvenh.na stranu sto je ogavan u smislu izgleda.
slepa živana Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 bolje je drvo negoli pvc, u svakom slucaju.pvc se pokrivi posle par godina, sem ako nije bas vrstra pvc, a to je vec skupo, u rangu dobrih drvenh.na stranu sto je ogavan u smislu izgleda.jeste ružno al meni se sviđa što kad pozatvaraš sve, ne čuje se ništa... tišina ko u grobu.
JozoMujica Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 jeste ružno al meni se sviđa što kad pozatvaraš sve, ne čuje se ništa... tišina ko u grobu.Sviđa ti se u grobu? :o
Frank Pembleton Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Ja sam pre 4 meseeca ugradio pvc i raspitivao se za alu-drvo i bilo je tacno sam racunao x2.3.Mnogo brate, jedva sam i ovo skrpio...
smorenko Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) edit: resen problem, hvala Edited August 6, 2013 by smorenko
Frank Pembleton Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Da li neko moze da mi kaze zasto ne curi voda iz klime, iz onog creva?Hvala unapredProcurece , ili kod tebe u sobi ili na spoljnoj jedinici, ne brini. ;)Ume to pa onda nastavi da curi samo obrati paznju, ako duze vreme nece probaj da prodrmusas crevo pa tek onda zovi servis...
slepa živana Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Sviđa ti se u grobu? :ošta znam... nije loše ponekad
Recommended Posts