June 9, 201311 yr Samo neko parcence plastikice unutra. Dobro si mi dao ideju da bih mogao da ubacim gumicu unutra,Sad sam malo pazljivije namotao kucinu i sve je 99.99% savrseno i bas neki minimum vode prodje i tamo gde ne treba i to tek kad je cesma potpuno otvorena. Verovatno ce ga kucina vremenom i potpuno zatvoriti. Ako je ovo sto ja motam uopste kucina :)
June 10, 201311 yr A tebi curi ona prakticno aluminijumski prsten na kome je onaj stepenasti levak za crevo...Pa tu zapravo nema stete, kad zatvoris slavinu ne curi ;) A kad pustis , pa ionako prskas polivas ovo-ono..I da ponovim ja sam do sada bolje radio sa kucinom ;) .I da kamenac je keva, kad god sam na bojleru montirao cevi pa odma posle montiranja maaaalo kaplje pazljivo dotegnem i kaplje , samo je poenta da objasnim familiji da se strpe, brzo kamenac regulise...
June 10, 201311 yr Bas tu :)U startu je prskalo kao fontana ali sam ga jos juce sredio sa gomilom pazljivo namotane kucine.
June 12, 201311 yr Jedno pitanje:Koliko su burgije za metal efikasne u bušenju drveta? Treba mi i za jedno i za drugo, ali ako ne moram da bacam pare za oba kompleta, korisitio bih ove za metal.
June 12, 201311 yr Ako ti treba jedna ofrlje rupa u drvetu, onda može, ako ti treba više tačnih i preciznih rupa na tačnom mestu - kupi burgije za drvo.
June 13, 201311 yr Ove historianove su ravnog vrha, sa iglicom u sredini. Milina za rad.Inače, i burgije za metal sasvim lepo buše drvo ali treba paziti. Obeležiš šilom, kreneš sa manjom burgijom. Paziš da ne pocepaš drvo sa izlazne strane. Eventualno najvećom (poslednjom) burgijom bušiš sa obe strane.
June 17, 201311 yr Mali nastavak moje price o cesmi. Jel ima neko cudo tehnike koje se namontira na cesmu radi lakseg postavljanja creva?Ovako direktno nabijeno pada svaki cas.
June 17, 201311 yr Nadao sam se da je nauka malo vise uznapredovala :)inace sam ga urekao. Posle duze vremena sam polio dvoriste bez spadanja.
June 17, 201311 yr Mali nastavak moje price o cesmi. Jel ima neko cudo tehnike koje se namontira na cesmu radi lakseg postavljanja creva?Ovako direktno nabijeno pada svaki cas.Ima u recimo merkuru kao ovaj tvoj nakurnjak samo plastičan sa gumicama a drugi ide na crevo i kad ga navučeš na ovaj deo na slavini on ga "zaključa". Imaš gardena skuplje i druge jeftinije. Send from WC solja by BVK
June 17, 201311 yr Sad sam bas izguglao nesto slicno. Hvala punohttp://www.homecente...NU-1-2-02900-29Pretpostavljam da se levi deo namota na navoj na cesmi dok se desni nabije u crevo. Edited June 17, 201311 yr by katamaran