katamaran Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Samo neko parcence plastikice unutra. Dobro si mi dao ideju da bih mogao da ubacim gumicu unutra,Sad sam malo pazljivije namotao kucinu i sve je 99.99% savrseno i bas neki minimum vode prodje i tamo gde ne treba i to tek kad je cesma potpuno otvorena. Verovatno ce ga kucina vremenom i potpuno zatvoriti. Ako je ovo sto ja motam uopste kucina :)
Frank Pembleton Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 A tebi curi ona prakticno aluminijumski prsten na kome je onaj stepenasti levak za crevo...Pa tu zapravo nema stete, kad zatvoris slavinu ne curi ;) A kad pustis , pa ionako prskas polivas ovo-ono..I da ponovim ja sam do sada bolje radio sa kucinom ;) .I da kamenac je keva, kad god sam na bojleru montirao cevi pa odma posle montiranja maaaalo kaplje pazljivo dotegnem i kaplje , samo je poenta da objasnim familiji da se strpe, brzo kamenac regulise...
katamaran Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Bas tu :)U startu je prskalo kao fontana ali sam ga jos juce sredio sa gomilom pazljivo namotane kucine.
JozoMujica Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Jedno pitanje:Koliko su burgije za metal efikasne u bušenju drveta? Treba mi i za jedno i za drugo, ali ako ne moram da bacam pare za oba kompleta, korisitio bih ove za metal.
Skyhighatrist Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Ako ti treba jedna ofrlje rupa u drvetu, onda može, ako ti treba više tačnih i preciznih rupa na tačnom mestu - kupi burgije za drvo.
Frile Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ove historianove su ravnog vrha, sa iglicom u sredini. Milina za rad.Inače, i burgije za metal sasvim lepo buše drvo ali treba paziti. Obeležiš šilom, kreneš sa manjom burgijom. Paziš da ne pocepaš drvo sa izlazne strane. Eventualno najvećom (poslednjom) burgijom bušiš sa obe strane.
katamaran Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Mali nastavak moje price o cesmi. Jel ima neko cudo tehnike koje se namontira na cesmu radi lakseg postavljanja creva?Ovako direktno nabijeno pada svaki cas.
katamaran Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Nadao sam se da je nauka malo vise uznapredovala :)inace sam ga urekao. Posle duze vremena sam polio dvoriste bez spadanja.
Frank Pembleton Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Mali nastavak moje price o cesmi. Jel ima neko cudo tehnike koje se namontira na cesmu radi lakseg postavljanja creva?Ovako direktno nabijeno pada svaki cas.Ima u recimo merkuru kao ovaj tvoj nakurnjak samo plastičan sa gumicama a drugi ide na crevo i kad ga navučeš na ovaj deo na slavini on ga "zaključa". Imaš gardena skuplje i druge jeftinije. Send from WC solja by BVK
katamaran Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 (edited) Sad sam bas izguglao nesto slicno. Hvala punohttp://www.homecente...NU-1-2-02900-29Pretpostavljam da se levi deo namota na navoj na cesmi dok se desni nabije u crevo. Edited June 17, 2013 by katamaran
Recommended Posts