Đipalo Junuz Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Traži se bojler za kupatilo, 50 litara, vertikalna motaža, nov... Vidim da se cenovno svi nalaze tu negde, desetak hiljada i hiljadu-dve gore/dole, pa su mi iskustva/preporuke i više nego dobrodošli. Blagodarim.Ma svi su isti, uzmi sa prohrom/prokron/inox kazanom i što dužom garancijom i to je to.
Đipalo Junuz Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ma svi su isti, uzmi sa prohrom/prokron/inox kazanom i što dužom garancijom i to je to.E super, hvala ti!
salerokada Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 bolje lepak za stiropor (fasadni), nije toliko krut kao onaj za pločiceZar nije bolje lepak za pločice (tipa CM16) jer je on hidrofoban. Lepak za stiropor (valjda) nije hidrofoban.
Frank Pembleton Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Zar nije bolje lepak za pločice (tipa CM16) jer je on hidrofoban. Lepak za stiropor (valjda) nije hidrofoban.Mislim da kad je ovaj fasadni on je "navikao" na klimatske promene.Send from WC šolja by BVK
salerokada Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Hidrofobnost (od grč. hydro - voda i grč. phobos - strah) je fizička osobina molekula (poznatih kao hidrofobi) da se odbijaju od vodene mase.
salerokada Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Mislim da kad je ovaj fasadni on je "navikao" na klimatske promene.Letos i jesenas sam lepio stiropor na kuću pa su me savetovali da koristim stirodur pri dnu i da ga lepim lepkom za pločice umesto sa lepkom za stiropor. Zato pretpostavljam da taj lepak provodi vodu (mada nigde nisam našao ni da provodi ni da ne provodi).
mire Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 šta znam, nikad nisam koristio lepak za keramiku kad sam radio fasadea i to za stirodur ne pije vodu, najviše zbog, opet, krutosti, ali neću da tupim, pardon
salerokada Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Fasade ili izolaciju?Ne razumem zašto stirodur ne pije vodu?
mire Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 (edited) tvrd je, neelastičan, spojevi popucaju vremenomedit: izolaciju i fasadeinače, sad je hit izolovanja kamenom vunom, zajebano postaviti u pm, ali najbolje finale Edited April 18, 2013 by mire
salerokada Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Ne razumem zašto stirodur ne pije vodu?Sad videh šta sam napisao.:)Ne pije vodu jer je hidrofoban. :)lm, stirodur ide pri zemlji jer ne propušta ni vodu ni paru, a lepi se lepkom koji isto tako ne propušta vodu. Kako je CM16 predviđen za spolja baš zato što je hidrofoban on se može koristiti za lepljenje stirodura.Jeste tvrd, što je i dobro na toj visini, jer bolje trpi udrace, grebanje.Naravno, ja nisam profi majstor, ali sam se dobro raspitao kada sam postavljao izolaciju i ovo su mi pričali ljudi koji se time bave profesionalno.
Frank Pembleton Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 tvrd je, neelastičan, spojevi popucaju vremenomedit: izolaciju i fasadeinače, sad je hit izolovanja kamenom vunom, zajebano postaviti u pm, ali najbolje finaleUh to je zajebano i za radnike prašina leti a?A čime ideš preko toga?Send from WC šolja by BVK
mire Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 ma ja to za vodu metaforikli spikingstisodur se NE preporučuje za fasadeili me lažu seminari i iskustvo
Recommended Posts