Alphons Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Који процес, долазак на форум и тражење савета?:lol:I to, i to!
twisted Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 posto mi se cini da ste resili miralemov problem, ja diznesem moj:pre koji dan ispod stola gde mi stoji makina, sklonih gomilicu materijala, a ispod malo brdasce necega sto sam mislila da je zgazeni, dobro umrvljeni sapun...al prtz, veceras vidim gomilu opet, fino usitnjeno drvo, najfinija piljevina...kukala sam ja jednom da imam onog crva u parketu, zvanog žižak... e pa porastao je ocigledno... da sad mora i da izbacuje ono sto pojede.enivej, drugar je uspeo da zabode iglu u njega [u sta sam sigurna, jer se igla pomerala tako zabodena u parket], al izgleda da je preziveo jer se cuje jos uvek.dakle: koga ja da zovem da ubije tog crva...aj sto mi jede parket, nego me hvata panika da ce to cudo da izadje uskoro.nikada se ranije nisam naježio čitajući neki post sa ovog foruma
twisted Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 kad prestanu ove kiše i prsnem od učenja, spremam se da sredim drvene šalone koji godinama nisu farbani. Imam aparat za šmirglanje, različite granulacije, šta mi treba od boja i lakova? Jel dovoljan sadolin ili nešto drugo, pa uv-resistant lak...?najmučnija stvar koju sam u kući radio. šmirglanje jedino šmirglom dok ti prsti ne otpadnu (alternativa je specifičan aparat za šmirglanje čija "radna površina" je trouglastog oblika, ima da se kupi u malo boljim radnjama za cca 2000din). Ako je drvenarija u lošijem stanju, git za drvo, imaš brzosušeći (šmirglaš posle 1h), pa kad sve to završiš i doobroo očistiš prostoriju od fine prašine koja ti već do tog doba egzistira u disajnim organima. premazuješ komplet drvenariju nekim sredstvom za zaštitu (ja to nisam radio, ali kažu da mora :P )i zatim dva sloja laka za drvo, pri tome vodeći računa da je prvi sa više razređivača (oko 10%) a drugi sloj sa manje (oko 5%). vreme između nanošenja je vreme potrebno da se prvi sloj potpuno osuši.
sherman Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 nikada se ranije nisam naježio čitajući neki post sa ovog foruma:lol:najgori je ovaj deo kad se zabada igla a crv i dalje drzi casKili sta je na kraju bilo sa crvom?
Killiana Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ne znam, ali mislim da je preziveo :| opet je poceo da izbacuje. ali je tih, ne cuje se.kupila sam neki zizolin/zizocin, danas sam u killing spree-ju, tako da cu da premazem parket i da se nadam da ce pomoci.:|
Ryan Franco Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 uuuu, sad kad se iznervira zbog tog žižolina, pa kad izađe napolje...dobro, bar ćemo znati koliko je to čudo. ako preživiš, naravno...
Töölönlahti Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Baš bi bilo dosadno da ispadne da je taj žižak ovo. Bilo bi kul da je ovo, nekako zvuči poetski.Srećno. :|
Killiana Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 mislim da je ovo prvo.krenuh malo pre da namazem zizocin... al kako sam otvorila flasu, umalo peglu nisam bacila...smrdi na pokvarenu ribu.mislim da cu sacekati sledeci vikend da se pozabavim crvom.mrmlj.
Miralem Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 neee, pusti to! prodaj mi tog crva! ocu da ga dresiram da mi smirgla po kuci. imam drvene stepenice i 8 prozora, sve to neko mora da odradi.
morgana Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 sve zaboravim da te pitam, kako stojis sa golubovima u novom stanu?
Miralem Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 golubova: komada 0. od domacih zivotinja imam samo neke duguljaste bubetine, mada i njih retko vidjam. moracu da zapatim nesto, bubasvabe il miseve, da mi ne bude dosadno i da imam na sta da kukam.
ToniAdams Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 moracu da zapatim nesto, bubasvabe il miseve, da mi ne bude dosadno i da imam sta da jedem.ispravio sam
morgana Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 pa sta fali, svakom normalnom podstanaru je san da ima hrskavog cimera
Recommended Posts