5 hours ago5 hr 31 minutes ago, Paul Gompitz said:Da li neko ima preporuku za majstora za zamjenu ventila na radijatorima?Probaj dodješ do radnika toplane...Oni "tezgare" taj posao...
4 hours ago4 hr 3 hours ago, kronostime said:Ovo na sredini moze da bude od grejaca ali ovo sa strane, jos ako je gore pri samom kazanu - tesko.Opet, grejac ne bi smeo da procuri posle godinu dana.Razmisli o zameni celog bojlera zato sto novi, ipak, ima neku visegodisnju garanciju.Sto je sigurno, sigurno je - narocito ako je bojler stariji.Nekad to dodje i najjeftinije resenje zato sto posle jedne popravke po nekom pravilu dolazi i druga, treca.... popravka.Da, i ja sam razmišljao o novom bojleru kao dosta sigurnijoj varijanti. Nego, koliko je ovo urgentna situacija odnosno koliko mogu da sačekam do novog bojlera? Btw, je l' njega mora majstor da montira ili može i moj samouki otac :)?
3 hours ago3 hr 5 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:Potrebna mi je preporuka za majstora za bojler, Beograd je u pitanju.Servis bojlera Renome, Vodice 79 RakovicaBojler servi Saglam, Milutina Milankovica 122Nadji na googlu telefone.Napomena: nemam licna iskustva, samo sam cuo da su dobri.