Thursday at 10:471 day On 15.7.2023. at 2:45, x500 said:Sada koristim GreenWorks 1200w isto elektricni. Izgleda kao klasicni trimer, pogon preko osovine. Posle 2 meseca je ok. Komsinica je uzela Still 1ks (mislim da je 0.96ks ili tako nesto) benzinski. Probao sam da kosim, radi odlicno.gde si kupio greenworks, u srbiji? pikiram njihov baerijski 2x24V za oko 250e ako ne laže internettaj komšinicib stihl je fs55, bukvalno golf cvaj među trimerima, primerci rade i po 20 godina, lagan, ako nije težak teren, odličan. pojavio se jedan u obližnjoj cvećari na rasprodaji sa 300 na 230e, preti da mi pokvari odluku da uzmem baterijski
Thursday at 18:571 day ja dok sam čekao @x500 da odgovori, dopizdelo mi, otišao do glavnog grada i pravac u rasadnik koji ima zastupništvo za stihl distribuciju3 meseca smaranja da nađem greenworks baterijski trimer 2x24v u celoj grčkoj i na kraju - pomenuti benzinac FS55za 230e na saleu, umesto 300e plus pride dodatna glava sa nekim plastičnim krilcima i 0.1dl stihl ulja za mešavinuto bi bilo toima većina ovih kineza koji se prodaju i po srbiji pod raznim imenima - AGM, raider, ingco - suštinski malo više snage ali i nepouzdanosti za slične novce kao ovo gore (AGM je 190e, u srbiji mislim da je manje)okreni obrni smučilo mi se da guglam u potrazi za pouzdanim baterijskim prihvatljive cene, recimo do 250e, nisam našao ništa bez čekanja od 3-6 nedelja od online prodavaca koji nisu obećavali ni minimum pouzdanosti, servisa itd.sa ovim stihl bar nemam iznenađenja, znam šta može taj njegov 1 ks, šta ne može i znam da u svakom selu ovde ima neki majstor koji ume da zameni karburator ili prenosnu sajlu, ako dođe do toga.sutra ujutro mora da se poštuje veliki petak ali posle podne ćemo da udarimo po prvom košenju novim ljubimcem.
Thursday at 19:591 day @Eleniko izvini na sporom odgovoru. Ja sam moj trimer uzeo na amazon.de. Mislim da nisi pogresio sa Stihlom, srecno da te sluzi jos dugo godina.