February 28Feb 28 Pozdrav ljudi, izvesna mačka je pogrebala jedan zid, a njeni vlasnici malko isflekali drugi; sad čitam da postoji nekakva pasta za popravku zidova, pa me zanima da li funkcioniše to? Od tih građevinskih radova, ja znam jedino ući u nekretninu, savet bi mi značio.
March 1Mar 1 1. te paste su sviranje kurcu 2. ogreban zid se rešava gletom 3. preko fleke, recimo fasakril, može i uljana fatba
March 1Mar 1 On 28. 2. 2025. at 22:27, sloba228 said: Pozdrav ljudi, izvesna mačka je pogrebala jedan zid, a njeni vlasnici malko isflekali drugi; sad čitam da postoji nekakva pasta za popravku zidova, pa me zanima da li funkcioniše to? Od tih građevinskih radova, ja znam jedino ući u nekretninu, savet bi mi značio. Dokle ja da delim besplatne savete Za to sto je izgrebano postoji fenomenalan proizvod naneses ga,ne mora ni da se smirgla ni nista i posle 30 minuta mozes da ga prekrecis. https://www.isomat.rs/product/fast-cover-2-sr/ Problem sa fast coverom sto ga farbare u ogromnom boju nemajaju pitanje da li su culi da on postoji,ali budi uporan naci ces.Ili se javi meni dacu ti ja ja ga imam uvek. Prljav zid verovatno ces morati malo da,operes,ismirglas i okrecis.
March 1Mar 1 On 1. 3. 2025. at 21:14, Блок_64 said: Dokle ja da delim besplatne savete Tih kakva ste sorta
March 1Mar 1 On 1. 3. 2025. at 21:15, Milošica said: Tih kakva ste sorta Ma neka naravno.Sto se kaze nasi smo. Mada me vise brine kako ce to sam da uradi.A stvarno nije tesko.
March 2Mar 2 On 1. 3. 2025. at 21:14, Блок_64 said: Za to sto je izgrebano postoji fenomenalan proizvod naneses ga,ne mora ni da se smirgla ni nista i posle 30 minuta mozes da ga prekrecis. https://www.isomat.rs/product/fast-cover-2-sr/ Problem sa fast coverom sto ga farbare u ogromnom boju nemajaju pitanje da li su culi da on postoji,ali budi uporan naci ces.Ili se javi meni dacu ti ja ja ga imam uvek. Kako izravnas, jel spaklom, i nema vidljivih ivica ?
March 3Mar 3 On 2. 3. 2025. at 11:37, brusli said: Kako izravnas, jel spaklom, i nema vidljivih ivica ? Da .Bukvalno je proizvod kao pena.Lagan za oblikovanje. Ja ga kupujem ovde https://g.co/kgs/qDFqgFW
March 7Mar 7 testirao sam drobilicu granja. funkcioniše. malo je pipavo, nešto što sam otkrio u uputstvu kaže da 40 sek rada traži 60 sek pauze no, imam vremena a za to pauzirano vreme može da se obavlja sortiranje. malč je baš sitan, borov ća da bude dovoljan za ove moje 2 borovnice. ostaje mi da rešim problem oduvavanja lišća sa šumskog puta. benzinski womax duvač ili einhell aku duvač, pitanje je sad.
March 7Mar 7 Benzin, gosn Djordje. Ako misici i zglobovi mogu da izdrze nemojte da razmisljate. Accu uvek oslabì i izda kada je najpotrebniji. U drugom slucaju ide struja.
March 7Mar 7 On 7. 3. 2025. at 18:21, foto said: Benzin, gosn Djordje. Ako misici i zglobovi mogu da izdrze nemojte da razmisljate. Accu uvek oslabì i izda kada je najpotrebniji. U drugom slucaju ide struja. u igri suova dva prvi je skuplj, jači, teži i kači se na leđa drugi je nešto jeftiniji, manje snage, lakši i drži se u ruci. konsultovaću juniora. na njemu svet a i plac i duvač ostaju.
March 10Mar 10 On 10. 3. 2025. at 12:01, goofs said: Ima li neko preporuku za majstora za uvodjenje klime? Imam.
March 20Mar 20 Bojler je, nakon nekoliko dana slabijeg zagrevanja vode i odugovlačenja sa zvanjem majstora da očisti kamenac, sinoć počeo da emituje miris paljevine i sad je ugašen.Električar na kojeg sam računala me otkačio, ako imate proverenu preporuku javite.