napadaj Posted January 15 Posted January 15 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: napravljena aplikacija za majstore mostapp. deluje zanimljivo, majstori po kategorijama, cena po satu, ocene, recenzije deluje i da može da se plaća karticama, no na sreću nisam probao Vlasnik Rade Zagorac Pre bih se tuširao ladnom vodom nego tom bedniku doneo neke pare od popravke bojlera. 1 1
Filozof manijak Posted January 15 Posted January 15 4 minutes ago, Milošica said: Igrom slučaja poznajem vlasnika Jel i on majstor?
kud u maglu Simoviću Posted January 15 Posted January 15 2 minutes ago, napadaj said: Vlasnik Rade Zagorac Pre bih se tuširao ladnom vodom nego tom bedniku doneo neke pare od popravke bojlera. pa ne skida rade kamenac 2
Frank Pembleton Posted January 15 Posted January 15 9 minutes ago, napadaj said: Vlasnik Rade Zagorac Pre bih se tuširao ladnom vodom nego tom bedniku doneo neke pare od popravke bojlera. Jel to onaj košarkaš ili sam nešto pobrkao?
napadaj Posted January 15 Posted January 15 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel to onaj košarkaš ili sam nešto pobrkao? Da, ali samo se predstavlja kao košarkaš, ako ćemo iskreno. 2
kud u maglu Simoviću Posted January 15 Posted January 15 koga zabole jel mačka crna ili bela bitno je da lovi miševe 1
Milošica Posted January 15 Posted January 15 25 minutes ago, Filozof manijak said: Jel i on majstor? Da. Majstor Rade. 1 1
brusli Posted January 16 Posted January 16 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: napravljena aplikacija za majstore mostapp. deluje zanimljivo, majstori po kategorijama, cena po satu, ocene, recenzije deluje i da može da se plaća karticama, no na sreću nisam probao Zasto bi ijedan iole dobar majstor se prijavljivao na ovu aplikaciju, kad i ovako ne znaju sta ce od posla ? 1
Venom Posted Sunday at 14:58 Posted Sunday at 14:58 On 15. 1. 2025. at 23:16, napadaj said: Da, ali samo se predstavlja kao košarkaš, ako ćemo iskreno. Nije majstor da od košarke osvaja cure Al je majstor da popravi bure
Блок_64 Posted Monday at 21:46 Posted Monday at 21:46 On 16. 1. 2025. at 11:57, brusli said: Zasto bi ijedan iole dobar majstor se prijavljivao na ovu aplikaciju, kad i ovako ne znaju sta ce od posla ? Bukvalno.Niko ne zna gde mu dupe gde mu glava od posla jos samo fali da klikce po raznoraznim aplikacijama. Ja recimo imam minimum 5-6 poziva nedeljno od kojekakvih vlasnika aplikacija,sajtova i ne znam ni ja cega sve ne.E da danas su zvali neki da mi nude pespovratno kredit EU u iznosu od 20 000 evra ali da ja njima uplatim prvo 30 000 dinara. 1 3
kud u maglu Simoviću Posted yesterday at 07:31 Posted yesterday at 07:31 On 16. 1. 2025. at 11:57, brusli said: Zasto bi ijedan iole dobar majstor se prijavljivao na ovu aplikaciju, kad i ovako ne znaju sta ce od posla ? nekome trebaju sitne popravke po kući i taj bi vrteo neke oglase, ili zvao neke prepotopske brojeve koje ima ili mu treba majstor da kod roditelja/rođaka neko nešto zavrnetm a on nije u mogućnosti svakako ga neće zvati da mu sazida stepenište 2
Behemoth Posted yesterday at 08:08 Posted yesterday at 08:08 10 hours ago, Блок_64 said: Bukvalno.Niko ne zna gde mu dupe gde mu glava od posla jos samo fali da klikce po raznoraznim aplikacijama. Ja recimo imam minimum 5-6 poziva nedeljno od kojekakvih vlasnika aplikacija,sajtova i ne znam ni ja cega sve ne.E da danas su zvali neki da mi nude pespovratno kredit EU u iznosu od 20 000 evra ali da ja njima uplatim prvo 30 000 dinara. U pa to je dobra ponuda, nadam se da si prihvatio 1
brusli Posted yesterday at 11:01 Posted yesterday at 11:01 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nekome trebaju sitne popravke po kući i taj bi vrteo neke oglase, ili zvao neke prepotopske brojeve koje ima ili mu treba majstor da kod roditelja/rođaka neko nešto zavrnetm a on nije u mogućnosti svakako ga neće zvati da mu sazida stepenište Razumem motivaciju sa strane potraznje, ali ne i sa strane ponude. To jedino neki penzosi koji znaju nesto sitno da majstorisu, pa im odgovaraju te male intervencije. Ali i to je upitno, obicno oni rade po komsiluku, gde su se proculi. E sad za ove dunstere, oni imaju motiv
Recommended Posts