Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

što se kvaliteta izrade tiče, valja videti i opipati.

što se upotrebne vrednosti tiče, ti znaš

• +1 1
  • Hvala 1
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted
9 hours ago, đorđe geprat said:

što se kvaliteta izrade tiče, valja videti i opipati.

što se upotrebne vrednosti tiče, ti znaš

Treba mi za ogradjivanje nevelikog dvorišta. Već postoji panel ograda kroz koju mogu da se provuku one plastične trake. Ali ovo na slici mi izgleda lepše. Pitam se da li će se raspasti posle jedne sezone…

Posted

max 2... slabo je to za nevreme.

• Hvala 1
Posted

Ako udje u drugu sezonu bice prljavo crno.

• Tužno 1
Posted

@Sestre Bronte ako na disperzivnoj boji za zidove piše da se suši za 5-6 sati, a ja je razredim vodom, da li će se osušiti brže ili sporije?

Posted
5 minutes ago, slepa živana said:

@Sestre Bronte ako na disperzivnoj boji za zidove piše da se suši za 5-6 sati, a ja je razredim vodom, da li će se osušiti brže ili sporije?

Sporije, imas vise tecnosti koja treba da ispari :)

• Hvala 1
Posted
3 minutes ago, x500 said:

:lolol:

uopropastio si mi priliku da iznerviram sestre svojom imbecilnošću

• Haha 6
Posted
4 hours ago, slepa živana said:

Da.

• Haha 3
Posted
3 hours ago, x500 said:

Ne mora da znači.

• Hvala 1
Posted
7 hours ago, Boksi said:

Treba mi za ogradjivanje nevelikog dvorišta. Već postoji panel ograda kroz koju mogu da se provuku one plastične trake. Ali ovo na slici mi izgleda lepše. Pitam se da li će se raspasti posle jedne sezone…

Stavi bar prajmer za drvo, ovako ne da neće jednu sezonu, već neće ni jedan mesec da opstane.Uz to ima dosta ćoškova gde će da se nastane razne bube ako ne staviš prajmer, ujedno prajmer impregnira drvo.Hteo sam ja ovo na letnjikovac da stavim, ali suviše tanko je delovalo, bukvalno kao malo kvalitetnija gajbica :D

Na kraju sam uzeo pletenu trsku,ispalo je jeftinije i ozbiljnije deluje.Svakako sam uradio prajmer i na kraju bezbojan lak, stoji već 4 godine kao da je juče postavljeno.A izloženo je kiši i ostalim vremenskim uticajima.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
7 hours ago, Boksi said:

to je za drugu temu, ali najbolje da tu staviš orlove kandže i ruže

• +1 1
  • Wub 1
Posted
On 27. 9. 2024. at 8:27, Behemoth said:

Ja sam za moj teget zid koristio Er-lac boju. To je neka grčka boja i našao sam je u farbari Roma. Koristio sam baš male valjke, iako je zid bio savršen jer je bio skroz nov i nikakve tragove nisam imao. Ona je isto tako gusta i kao žvaka i nisam je razblaživao i ispalo je super.

Jupol gold sam koristio samo disperziju, i sa malo širim valjcima, sve mi je bilo šareno :)

ta grčka je dosta skuplja od jub, ali na kraju u najbližoj farbari nije bilo jub nego neka hrvatska i ispalo je ok, bez tragova, ali sa velikim valjkom

On 4. 10. 2024. at 13:45, Venom said:

Biće nam svima puno srce

dve forumske nijanse :lol:

@mire treba li ti šegrt?

54101899352_f50f315914.jpg

• +1 2
  • Wub 7
Posted

Inače, Slovaci farbaju spoljašnost svojih kuća u plavo kada imaju devojku za udaju

Šta nam to govori o našoj Živki? :unsure:

• Haha 2