đorđe geprat Posted October 28 Posted October 28 što se kvaliteta izrade tiče, valja videti i opipati. što se upotrebne vrednosti tiče, ti znaš 1 1
Boksi Posted October 29 Posted October 29 9 hours ago, đorđe geprat said: što se kvaliteta izrade tiče, valja videti i opipati. što se upotrebne vrednosti tiče, ti znaš Treba mi za ogradjivanje nevelikog dvorišta. Već postoji panel ograda kroz koju mogu da se provuku one plastične trake. Ali ovo na slici mi izgleda lepše. Pitam se da li će se raspasti posle jedne sezone…
slepa živana Posted October 29 Posted October 29 @Sestre Bronte ako na disperzivnoj boji za zidove piše da se suši za 5-6 sati, a ja je razredim vodom, da li će se osušiti brže ili sporije?
x500 Posted October 29 Posted October 29 5 minutes ago, slepa živana said: @Sestre Bronte ako na disperzivnoj boji za zidove piše da se suši za 5-6 sati, a ja je razredim vodom, da li će se osušiti brže ili sporije? Sporije, imas vise tecnosti koja treba da ispari 1
slepa živana Posted October 29 Posted October 29 3 minutes ago, x500 said: Sporije, imas vise tecnosti koja treba da ispari uopropastio si mi priliku da iznerviram sestre svojom imbecilnošću 6
Sestre Bronte Posted October 29 Posted October 29 4 hours ago, slepa živana said: @Sestre Bronte ako na disperzivnoj boji za zidove piše da se suši za 5-6 sati, a ja je razredim vodom, da li će se osušiti brže ili sporije? Da. 3
Sestre Bronte Posted October 29 Posted October 29 3 hours ago, x500 said: Sporije, imas vise tecnosti koja treba da ispari Ne mora da znači. 1
Bambula Posted October 29 Posted October 29 7 hours ago, Boksi said: Treba mi za ogradjivanje nevelikog dvorišta. Već postoji panel ograda kroz koju mogu da se provuku one plastične trake. Ali ovo na slici mi izgleda lepše. Pitam se da li će se raspasti posle jedne sezone… Stavi bar prajmer za drvo, ovako ne da neće jednu sezonu, već neće ni jedan mesec da opstane.Uz to ima dosta ćoškova gde će da se nastane razne bube ako ne staviš prajmer, ujedno prajmer impregnira drvo.Hteo sam ja ovo na letnjikovac da stavim, ali suviše tanko je delovalo, bukvalno kao malo kvalitetnija gajbica Na kraju sam uzeo pletenu trsku,ispalo je jeftinije i ozbiljnije deluje.Svakako sam uradio prajmer i na kraju bezbojan lak, stoji već 4 godine kao da je juče postavljeno.A izloženo je kiši i ostalim vremenskim uticajima. 3 1
slepa živana Posted October 29 Posted October 29 7 hours ago, Boksi said: Treba mi za ogradjivanje nevelikog dvorišta. Već postoji panel ograda kroz koju mogu da se provuku one plastične trake. Ali ovo na slici mi izgleda lepše. Pitam se da li će se raspasti posle jedne sezone… to je za drugu temu, ali najbolje da tu staviš orlove kandže i ruže 1 1
slepa živana Posted October 29 Posted October 29 On 27. 9. 2024. at 8:27, Behemoth said: Ja sam za moj teget zid koristio Er-lac boju. To je neka grčka boja i našao sam je u farbari Roma. Koristio sam baš male valjke, iako je zid bio savršen jer je bio skroz nov i nikakve tragove nisam imao. Ona je isto tako gusta i kao žvaka i nisam je razblaživao i ispalo je super. Jupol gold sam koristio samo disperziju, i sa malo širim valjcima, sve mi je bilo šareno ta grčka je dosta skuplja od jub, ali na kraju u najbližoj farbari nije bilo jub nego neka hrvatska i ispalo je ok, bez tragova, ali sa velikim valjkom On 4. 10. 2024. at 13:45, Venom said: Biće nam svima puno srce dve forumske nijanse @mire treba li ti šegrt? 2 7
Filozof manijak Posted October 29 Posted October 29 Inače, Slovaci farbaju spoljašnost svojih kuća u plavo kada imaju devojku za udaju Šta nam to govori o našoj Živki? 2
Recommended Posts