Max Morlock Posted October 18 Posted October 18 29 minutes ago, đorđe geprat said: ima li i gde kupiti toploskupljajući bužir velikog prečnika. svojevremeno sam u firmi koristio takve (prečnik oko 3 cm) za izolovanje spojnica/čaura na samonsećim kablovima niskog napona. Na buvljaku na Miljakovcu, u Vareškoj, iza pumpe. Bio pre neki dan, video sam ih u svim mogućim i nemogućim veličinama. 23 minutes ago, Boksi said: Pitanje: kolika je realna cena dvokrilnog PVC prozora 100x100 boljeg kvaliteta? Ili treba još detalja? Otvoriš KupujemProdajem i staviš u pretragu PVC Stolarija i kreneš redom dobar dan, dobar dan... po telefonima 2
Frile Posted October 18 Posted October 18 1 hour ago, đorđe geprat said: ima li i gde kupiti toploskupljajući bužir velikog prečnika. svojevremeno sam u firmi koristio takve (prečnik oko 3 cm) za izolovanje spojnica/čaura na samonsećim kablovima niskog napona. ima u Vremepolovu na Vidikovcu, više veličina u rasponu 30 do 60 mm (oni su pored garden centra, stari lokali na spratu, gledaju na Ibarsku) http://shop.vremeplov.co.rs/Shop/ShopSearch?valueToSearch=&selectedCategoryID=1038&name=1038&page=0&pageSize=20&sort=&sortOrder=1 1
Eleniko Posted October 18 Posted October 18 1 hour ago, Boksi said: Čika Djordje, je l’ ovo: https://www.elementa.rs/katalog/alati-i-instrumenti/prateci-potrosni-materijal/termoskupljajuci-buziri Pitanje: kolika je realna cena dvokrilnog PVC prozora 100x100 boljeg kvaliteta? Ili treba još detalja? 250-300 okvirno 1
đorđe geprat Posted October 18 Posted October 18 3 hours ago, Eleniko said: Pomislio sam na WD-40 ali kako da ga apliciram preko staklenog navoja... ne znam. možda, ako postoji taj gumeni dihtung da se on uništi/izvuče pa, pošto verovatno postoji nekakav zazor u navoju da se tu razmrda pa uspe nešto ala WD.
Eleniko Posted October 18 Posted October 18 2 minutes ago, đorđe geprat said: ne znam. možda, ako postoji taj gumeni dihtung da se on uništi/izvuče pa, pošto verovatno postoji nekakav zazor u navoju da se tu razmrda pa uspe nešto ala WD. da, samo se otpočetka plašim da mi to ne pukne u rukama dok sam na 2.5m visokim merdevinama ni bi to u ovim godinama stvarno
ivy Posted October 18 Posted October 18 1 hour ago, Max Morlock said: Baci to uzmi stavi ovo i uživaj... ali..ali...ruzno je! 2
Eleniko Posted October 18 Posted October 18 nije vredno komentara koliko je odvratno, ko da sam ja ničim izazvan stavio retro industrijske lampe na kuću 1
mire Posted October 18 Posted October 18 odavno nisam video nešto besmislenije i bespotrebnije od polovne živine lampe
mire Posted October 18 Posted October 18 (edited) 6 hours ago, đorđe geprat said: ima li i gde kupiti toploskupljajući bužir velikog prečnika. svojevremeno sam u firmi koristio takve (prečnik oko 3 cm) za izolovanje spojnica/čaura na samonsećim kablovima niskog napona. sad pogledah u autu, imam 26 i 32 inače, imaš u bilo kojoj elektroradnji Edited October 18 by mire 1
Frile Posted October 18 Posted October 18 8 minutes ago, mire said: odavno nisam video nešto besmislenije i bespotrebnije od polovne živine lampe koliko kapiram, ova je prerađena, unutra je obično grlo i obična sijalica 1
Eleniko Posted October 18 Posted October 18 13 minutes ago, mire said: odavno nisam video nešto besmislenije i bespotrebnije od polovne živine lampe srećom pa se ne oslanjam na idejna i estetska resenja betonjera efendija 1
mire Posted October 18 Posted October 18 40 minutes ago, Frile said: koliko kapiram, ova je prerađena, unutra je obično grlo i obična sijalica dakle, još veće sviranje kurcu 1
Frile Posted October 18 Posted October 18 pa dobro, nekome se možda sviđa kako takva lampa izgleda i kako se uklapa u okoliš nije sve do suve funkcionalnosti, cene i lakoće održavanja, ima nešto i do šmeka 5 1
Boksi Posted October 28 Posted October 28 Valja li ovo ili je bacanje para? Zaklon drveni 18/45-180x180 upletene lamele
Recommended Posts