Frile Posted October 3 Posted October 3 11 minutes ago, đorđe geprat said: nije, to je ovo. ne, x500 nije pričao o ventilu nego o čepu na t-račvi koji se nalaze u rupi koju treba popuniti p.s. u desnom delu rupe nasuprot čepu se vidi cev kojom je se odvodila voda preko t-račve 1
đorđe geprat Posted October 4 Posted October 4 On 3. 10. 2024. at 1:14, slepa živana said: izgleda mi kao da može da se odvrće pa mi nije jasno čemu služi i kako da ga zaobiđem ja sam mislio na ovu živaninu sliku a to jeste EK ventil sa filterom. da je pitala za ovaj šraf na čelu ventila. što bi ga "zaobilazila ikakve veze ima sa krpljenjem zida nije mi bilo jasno. a čep i teštik (T-Stuck) sa ovim ventilom nemaju veze.
petaras Posted October 4 Posted October 4 15 hours ago, brusli said: Ima i ovo, gotova glet masa: https://uradi-sam.rs/praskasti-materijali/gletolin-spreman-maxima-1kg.html Uh da sam znao za ovo ne bih ovaj akrilni naneo... Nadam se da cu moci dovoljno da skinem smirglom pa da predjem ovim tanko. Cilj mi je da ne krecim
brusli Posted October 4 Posted October 4 Ima u Uradi sam sve sto treba za sitna krpljenja: gotova glet masa 1kg podloga 1l (neka u flasi, razredjuje se 1:3) bela farba 1kg Sve zajedno 800 din. 1
slepa živana Posted October 4 Posted October 4 (edited) 18 hours ago, brusli said: Ima i ovo, gotova glet masa: https://uradi-sam.rs/praskasti-materijali/gletolin-spreman-maxima-1kg.html to sam kupovala kad sam krečila kod majke. mislim da piše na uputstvu da se nanosi u sloju do 5mm, a ove moje rupe su veće. za okrugle kod bojlera bi možda bilo ok, ali za ovu četvrtastu rupu sam mislila da mora nešto ozbiljnije. 3 hours ago, đorđe geprat said: ja sam mislio na ovu živaninu sliku a to jeste EK ventil sa filterom. da je pitala za ovaj šraf na čelu ventila. što bi ga "zaobilazila ikakve veze ima sa krpljenjem zida nije mi bilo jasno. a čep i teštik (T-Stuck) sa ovim ventilom nemaju veze. đorđe, fokusiraj se!! vidiš da ja tek učim imena pojmova u ovom čarobnom svetu vodovodnih i strujnih instalacija. čekajte tek kad krenem da skidam i da kačim lustere. slaćete spasilačke službe po mene. a radmilovac je daleko juče sam u farbari od prodavaca tražila mikroskopski štap za valjak za krečenje šalu na stranu, šta bi u teoriji bilo idealno za rupu u zidu? jel to malter kojim se malterišu celi zidovi? imam neko gradilište blizu kuće, mogu da odem da zamolim majstore da mi daju čanče maltera Edited October 4 by slepa živana
brusli Posted October 4 Posted October 4 Ja bi to ovako: ocistis rupe od prasine premazes podlogom grubo popunis gipsom premazes glet masom ismirglas prekrecis popijes pivo 1 1
slepa živana Posted October 4 Posted October 4 13 minutes ago, brusli said: Ja bi to ovako: ocistis rupe od prasine premazes podlogom grubo popunis gipsom premazes glet masom ismirglas prekrecis popijes pivo e jebiga ne pijem pivo na kraju ću ko onaj francuz da napravim neku umetničku instalaciju na rupi
Venom Posted October 4 Posted October 4 Slepa Živana kad završi školu gletovanja Filip Višnjić biće to najljepši zid na svijet Zid Spoiler 2
slepa živana Posted October 4 Posted October 4 okačiću sliku kad završim i sigurna sam da će mire biti ponosan na mene 3 2
slepa živana Posted October 4 Posted October 4 e da... nisam vam se pohvalila planiram da sve zidove u kući okrečim u boju foruma
ragasto Posted October 4 Posted October 4 6 hours ago, slepa živana said: okačiću sliku kad završim i sigurna sam da će mire biti ponosan na mene Slika ide preko rupe, naravno. 3
le petit nicolas Posted October 4 Posted October 4 u rupi ce biti oko pesnika. sve vidi i nad svim place. poz 1
dunja Posted October 6 Posted October 6 Da li neko ima iskustva sa restauracijom/reparacijom starih unutrasnjih vrata (čamovina, postavljena negde 70ih)? Trebao bi mi neki stolar ili firma koja to radi. Imam 6 komada, nisu u dobrom stanju (godine jbg), mislim da bi mogla da se srede, ali ne znam sta to prakticno znaci. Ne bih da ih menjam ako postoji alternativa.
Recommended Posts