Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

pošto se to radi jednom, megaplast ili alumil, isključivo zbog ozbiljnosti

inače, sve je to tu negde, iz istog izvora se snabdevaju

ako neko spomene, plastal precrtaj

• Hvala 1
  • Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Dobili smo ponudu za popravku krova. Da li su ovo ok cene? Hvala.

IMG_4844.thumb.jpeg.fed28097184e350ce336ec69cedd1a2a.jpeg

Posted

ja bih uz stavku 2 dodala čišćenje spojnica opeke na dimnjaku, dersovanje spojnica cementnim malterom (znaće majstor šta je to). oblaganje stirodurom dimnjaka umesto malterisanja ne komentarišem. samo naglašavam da treba proveriti da li je dimnjak rastrešen, odnosno da li je i dalje dovoljno čvrst i stabilan, jer ako nije mrežica i stirodur neće pomoći.

• +1 1
  • Hvala 2
Posted (edited)
5 minutes ago, mammy two shoes said:

ja bih uz stavku 2 dodala čišćenje spojnica opeke na dimnjaku, dersovanje spojnica cementnim malterom (znaće majstor šta je to). oblaganje stirodurom dimnjaka umesto malterisanja ne komentarišem. samo naglašavam da treba proveriti da li je dimnjak rastrešen, odnosno da li je i dalje dovoljno čvrst i stabilan, jer ako nije mrežica i stirodur neće pomoći.

Zajvaljujem. A cene?

Edited by Boksi
Posted

cene zaista ne znam.

• +1 1
Posted (edited)

ona ponuda je džabaka

Edited by mire
  • +1 3
  • Hvala 1
Posted

razmatram da se preselim u vilu u grockoj. oko vile je jedno 2, 3 ara dvorišta koje kao džungla. pokojna baba je imala trimer na struju ali izgleda da neko drpio onaj točak sa dugačkim kablom.

sad gledam koliko košta da kupim novi... i gledam cene trimera na baterije pa se pitam da li bi kupila kabl ili novi trimer.

dal postoje ti aku trimeri koji mogu i na struju kad im crkne baterija?

Posted

imam hiljadu pitanja, ali ajde da se noćeš ograničim na dva

hoću da okrečim zidove u tamno plavu

ovakvu

images?q=tbn:ANd9GcSx-hl2tRycfTktEQ41bP9

krečila sam majčin stan pre par godina u ovu

Dark-Green-Walls-Creating-a-Serene-and-I

to je neka boja jupol gold. vrlo je gusta, ali mislim da je pisalo na uputstvu da se ne meša sa vodom.

ispalo mi je tako da se mestimično vide tragovi valjka.

jel loš valjak? ili treba malo da se razredi boja? ili neki savet već?

unapred zahvalna

Posted
1 hour ago, slepa živana said:

razmatram da se preselim u vilu u grockoj. oko vile je jedno 2, 3 ara dvorišta koje kao džungla. pokojna baba je imala trimer na struju ali izgleda da neko drpio onaj točak sa dugačkim kablom.

sad gledam koliko košta da kupim novi... i gledam cene trimera na baterije pa se pitam da li bi kupila kabl ili novi trimer.

dal postoje ti aku trimeri koji mogu i na struju kad im crkne baterija?

izvini, ali podseti me ovo tvoje na onu jutjuberku u pokusaju sto se preselila u zaklopacu iz bg :D 

trimer vidi samo da nije neki najslabiji

iako nije velika povrsina treba ti nesto sto se nece pregrevati i sa cim mozes odjednom pokositi tih 2,3 ara

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, slepa živana said:

ovakvu

to je neka boja jupol gold. vrlo je gusta, ali mislim da je pisalo na uputstvu da se ne meša sa vodom.

unapred zahvalna

za boje tog tipa je jako važno da je podloga idealna, a onda na idealnu podlogu sa idealnim valjkom

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
7 hours ago, slepa živana said:

ovakvu

unapred zahvalna

Ja sam za moj teget zid koristio Er-lac boju. To je neka grčka boja i našao sam je u farbari Roma. Koristio sam baš male valjke, iako je zid bio savršen jer je bio skroz nov i nikakve tragove nisam imao. Ona je isto tako gusta i kao žvaka i nisam je razblaživao i ispalo je super.

Jupol gold sam koristio samo disperziju, i sa malo širim valjcima, sve mi je bilo šareno :)

• Hvala 1
Posted

@Boksi daj link za te majstore

Ja tražim nekog da mi da ponudu za krov, treba da se podašča. Jedan lik pokušao da mi uvali priču sa novim crepom, jer je stari loših dimenzija, ima on prijatelja, dobar crep ispod cene jer ima neke crvene tačke, al će da mi sredi. Drugi lik neće da dođe ako neću da mu platim 30tak eura, jer znaš ti ko sve mene zove... a treći kaže 5500e na slepo pa ćemo videti, sutra da počne... prilično stresno sve to. Voleo bih da vidim nekog ko daje ovako napismeno...

Posted
11 minutes ago, Vapad said:

@Boksi daj link za te majstore

Ja tražim nekog da mi da ponudu za krov, treba da se podašča. Jedan lik pokušao da mi uvali priču sa novim crepom, jer je stari loših dimenzija, ima on prijatelja, dobar crep ispod cene jer ima neke crvene tačke, al će da mi sredi. Drugi lik neće da dođe ako neću da mu platim 30tak eura, jer znaš ti ko sve mene zove... a treći kaže 5500e na slepo pa ćemo videti, sutra da počne... prilično stresno sve to. Voleo bih da vidim nekog ko daje ovako napismeno...

Ne znam za link, ovo je išlo preko preporuke. Javljam!

• Hvala 1
Posted
7 hours ago, Sestre Bronte said:

za boje tog tipa je jako važno da je podloga idealna, a onda na idealnu podlogu sa idealnim valjkom

jel može slika ili link ka idealnom valjku?