mire Posted September 18 Posted September 18 pošto se to radi jednom, megaplast ili alumil, isključivo zbog ozbiljnosti inače, sve je to tu negde, iz istog izvora se snabdevaju ako neko spomene, plastal precrtaj 1
Boksi Posted September 25 Posted September 25 Dobili smo ponudu za popravku krova. Da li su ovo ok cene? Hvala.
mammy two shoes Posted September 25 Posted September 25 ja bih uz stavku 2 dodala čišćenje spojnica opeke na dimnjaku, dersovanje spojnica cementnim malterom (znaće majstor šta je to). oblaganje stirodurom dimnjaka umesto malterisanja ne komentarišem. samo naglašavam da treba proveriti da li je dimnjak rastrešen, odnosno da li je i dalje dovoljno čvrst i stabilan, jer ako nije mrežica i stirodur neće pomoći. 1 2
Boksi Posted September 25 Posted September 25 (edited) 5 minutes ago, mammy two shoes said: ja bih uz stavku 2 dodala čišćenje spojnica opeke na dimnjaku, dersovanje spojnica cementnim malterom (znaće majstor šta je to). oblaganje stirodurom dimnjaka umesto malterisanja ne komentarišem. samo naglašavam da treba proveriti da li je dimnjak rastrešen, odnosno da li je i dalje dovoljno čvrst i stabilan, jer ako nije mrežica i stirodur neće pomoći. Zajvaljujem. A cene? Edited September 25 by Boksi
mire Posted September 25 Posted September 25 (edited) ona ponuda je džabaka Edited September 25 by mire 3 1
slepa živana Posted September 26 Posted September 26 razmatram da se preselim u vilu u grockoj. oko vile je jedno 2, 3 ara dvorišta koje kao džungla. pokojna baba je imala trimer na struju ali izgleda da neko drpio onaj točak sa dugačkim kablom. sad gledam koliko košta da kupim novi... i gledam cene trimera na baterije pa se pitam da li bi kupila kabl ili novi trimer. dal postoje ti aku trimeri koji mogu i na struju kad im crkne baterija?
slepa živana Posted September 26 Posted September 26 imam hiljadu pitanja, ali ajde da se noćeš ograničim na dva hoću da okrečim zidove u tamno plavu ovakvu krečila sam majčin stan pre par godina u ovu to je neka boja jupol gold. vrlo je gusta, ali mislim da je pisalo na uputstvu da se ne meša sa vodom. ispalo mi je tako da se mestimično vide tragovi valjka. jel loš valjak? ili treba malo da se razredi boja? ili neki savet već? unapred zahvalna
pbg12345 Posted September 26 Posted September 26 1 hour ago, slepa živana said: razmatram da se preselim u vilu u grockoj. oko vile je jedno 2, 3 ara dvorišta koje kao džungla. pokojna baba je imala trimer na struju ali izgleda da neko drpio onaj točak sa dugačkim kablom. sad gledam koliko košta da kupim novi... i gledam cene trimera na baterije pa se pitam da li bi kupila kabl ili novi trimer. dal postoje ti aku trimeri koji mogu i na struju kad im crkne baterija? izvini, ali podseti me ovo tvoje na onu jutjuberku u pokusaju sto se preselila u zaklopacu iz bg trimer vidi samo da nije neki najslabiji iako nije velika povrsina treba ti nesto sto se nece pregrevati i sa cim mozes odjednom pokositi tih 2,3 ara 1
Sestre Bronte Posted September 27 Posted September 27 2 hours ago, slepa živana said: imam hiljadu pitanja, ali ajde da se noćeš ograničim na dva hoću da okrečim zidove u tamno plavu ovakvu krečila sam majčin stan pre par godina u ovu to je neka boja jupol gold. vrlo je gusta, ali mislim da je pisalo na uputstvu da se ne meša sa vodom. ispalo mi je tako da se mestimično vide tragovi valjka. jel loš valjak? ili treba malo da se razredi boja? ili neki savet već? unapred zahvalna za boje tog tipa je jako važno da je podloga idealna, a onda na idealnu podlogu sa idealnim valjkom 1 1
Behemoth Posted September 27 Posted September 27 7 hours ago, slepa živana said: imam hiljadu pitanja, ali ajde da se noćeš ograničim na dva hoću da okrečim zidove u tamno plavu ovakvu krečila sam majčin stan pre par godina u ovu to je neka boja jupol gold. vrlo je gusta, ali mislim da je pisalo na uputstvu da se ne meša sa vodom. ispalo mi je tako da se mestimično vide tragovi valjka. jel loš valjak? ili treba malo da se razredi boja? ili neki savet već? unapred zahvalna Ja sam za moj teget zid koristio Er-lac boju. To je neka grčka boja i našao sam je u farbari Roma. Koristio sam baš male valjke, iako je zid bio savršen jer je bio skroz nov i nikakve tragove nisam imao. Ona je isto tako gusta i kao žvaka i nisam je razblaživao i ispalo je super. Jupol gold sam koristio samo disperziju, i sa malo širim valjcima, sve mi je bilo šareno 1
Vapad Posted September 27 Posted September 27 @Boksi daj link za te majstore Ja tražim nekog da mi da ponudu za krov, treba da se podašča. Jedan lik pokušao da mi uvali priču sa novim crepom, jer je stari loših dimenzija, ima on prijatelja, dobar crep ispod cene jer ima neke crvene tačke, al će da mi sredi. Drugi lik neće da dođe ako neću da mu platim 30tak eura, jer znaš ti ko sve mene zove... a treći kaže 5500e na slepo pa ćemo videti, sutra da počne... prilično stresno sve to. Voleo bih da vidim nekog ko daje ovako napismeno...
Boksi Posted September 27 Posted September 27 11 minutes ago, Vapad said: @Boksi daj link za te majstore Ja tražim nekog da mi da ponudu za krov, treba da se podašča. Jedan lik pokušao da mi uvali priču sa novim crepom, jer je stari loših dimenzija, ima on prijatelja, dobar crep ispod cene jer ima neke crvene tačke, al će da mi sredi. Drugi lik neće da dođe ako neću da mu platim 30tak eura, jer znaš ti ko sve mene zove... a treći kaže 5500e na slepo pa ćemo videti, sutra da počne... prilično stresno sve to. Voleo bih da vidim nekog ko daje ovako napismeno... Ne znam za link, ovo je išlo preko preporuke. Javljam! 1
slepa živana Posted September 27 Posted September 27 7 hours ago, Sestre Bronte said: za boje tog tipa je jako važno da je podloga idealna, a onda na idealnu podlogu sa idealnim valjkom jel može slika ili link ka idealnom valjku?
Recommended Posts