namenski Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 a jel ima neko preporuku za firmu koja klepa montazne kuce? Prosle godine sklepali jednu, cca 130 sqm, iskustva OK i vise od toga, ima toga koliko hoces, uglavnom se koncentrisalo oko Ivanjice na rusevinama tamosnjeg svojevremenog velikog sklepaca montaznih kuca. Ima ih jos, i u Bgd, prevrti po netu nudi se poprilicno toga. Dojmovi vise nego OK, mada s majstorima k'o s majstorima/privatnicima/preduzimacima, dakle s duznom paznjom Nude se uglavnom takozvani tipski projekti, moj ti je savet olovku u ruke, sedni i crtaj ono sto tebi najvise odgovara i kako si zamislio, ne utice na cenu, a dobijes ono sto ti treba. Ako te zanima nesto vise/konkretno, javi se.
zola89 Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 evo da ostane i ovde trag za pitanje o roletnaru od edited by moda posto sam mu odgovorio putem pma sa sve kontaktom od roletnara: Imas otprilike jednog ipo roletnara u celom gradu. Ostali uglavnom ili svastare ili rade samo ugradnju, nece da se cimaju za sitne popravke. Taj jedan, skroz je ok, meni i mojima je svakakve roletne sredjivao, nalazi se dole na autokomandi prakticno na uglu nebojsine i bokeljske.https://goo.gl/maps/Q5CaEjeKxb32
kiki Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Da li postoje posebne pločice za zidanu tuš kabinu, tačnije njen stajaći deo? Da su neklizajuće, eventualno toplije. Nešto ne pronađoh na netu.
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 ne. gledaj podne pločice, da nisu lakirane(po mogućstvu da nisu crne/tamne)
Bambula Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Neklizajuće su ti jedino spoljne pločice,a što se tiče toplote jedino podno grejanje.
pbg12345 Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 podno grejanje u tus kabini? to moze? podno je zakon za kupatilo, imam ga i sam, ali ne u kabini, a nesto mi i ne deluje izvodljivo
Bambula Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) Može ako ideš na varijantu tuš kabine bez kade,tj da pod bude u nivou sa kabinom. Edited September 21, 2016 by Bambula
ivy Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 (edited) pa imaju neklizajuce plocice,profesionalne one sto idu u kuhinje restorana i razne radionice ali nemam pojma gde se to kupuje.. Edited September 21, 2016 by ivy
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 te neklizajuće spoljne su "reljefne" i ne znam kako bi se čistile uopšte
namenski Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Tesko. Za zidane/ugradjene tus kabine sa plocicama na podu, plocice svejedno, ukus, boja, taj rad, podne naravno ali obavezno/stroga preporuka resetka od nekog kvalitetnog drveta, u Srbiji hrast ponajbolje, ako nema prilike da se nadje neka tikovina (nije skupo i ako tako zvuci). U svakom slucaju, drvo, kakvo god da je, treba takodje odrzavati.
djeneralche Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Može ako ideš na varijantu tuš kabine bez kade,tj da pod bude u nivou sa kabinom. Ovo je uzas, nemoj da se neko zeznuo.
Recommended Posts