Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

a jel ima neko preporuku za firmu koja klepa montazne kuce?

Prosle godine sklepali jednu, cca 130 sqm, iskustva OK i vise od toga, ima toga koliko hoces, uglavnom se koncentrisalo oko Ivanjice na rusevinama tamosnjeg svojevremenog velikog sklepaca montaznih kuca.

Ima ih jos, i u Bgd, prevrti po netu nudi se poprilicno toga.

Dojmovi vise nego OK, mada s majstorima k'o s majstorima/privatnicima/preduzimacima, dakle s duznom paznjom  :mad:

Nude se uglavnom takozvani tipski projekti, moj ti je savet olovku u ruke, sedni i crtaj ono sto tebi najvise odgovara i kako si zamislio, ne utice na cenu, a dobijes ono sto ti treba.

Ako te zanima nesto vise/konkretno, javi se. 

Posted

evo da ostane i ovde trag za pitanje o roletnaru od edited by moda posto sam mu odgovorio putem pma sa sve kontaktom od roletnara:

Imas otprilike jednog ipo roletnara u celom gradu. Ostali uglavnom ili svastare ili rade samo ugradnju, nece da se cimaju za sitne popravke. Taj jedan, skroz je ok, meni i mojima je svakakve roletne sredjivao, nalazi se dole na autokomandi prakticno na uglu nebojsine i bokeljske.

https://goo.gl/maps/Q5CaEjeKxb32

Posted

Da li postoje posebne pločice za zidanu tuš kabinu, tačnije njen stajaći deo? Da su neklizajuće, eventualno toplije. Nešto ne pronađoh na netu.

Posted

ne. gledaj podne pločice, da nisu lakirane(po mogućstvu da nisu crne/tamne)

Posted

Neklizajuće su ti jedino spoljne pločice,a što se tiče toplote jedino podno grejanje.

Posted

podno grejanje u tus kabini? to moze?

podno je zakon za kupatilo, imam ga i sam, ali ne u kabini, a nesto mi i ne deluje izvodljivo

Posted (edited)

Može ako ideš na varijantu tuš kabine bez kade,tj da pod bude u nivou sa kabinom.

Edited by Bambula
Posted (edited)

pa imaju neklizajuce plocice,profesionalne one sto idu u kuhinje restorana i razne radionice ali nemam pojma gde se to kupuje..

Edited by ivy
Posted

te neklizajuće spoljne su "reljefne" i ne znam kako bi se čistile uopšte

Posted

Tesko.

Za zidane/ugradjene tus kabine sa plocicama na podu, plocice svejedno, ukus, boja, taj rad, podne naravno ali obavezno/stroga preporuka resetka od nekog kvalitetnog drveta, u Srbiji hrast ponajbolje, ako nema prilike da se nadje neka tikovina (nije skupo i ako tako zvuci).

U svakom slucaju, drvo, kakvo god da je, treba takodje odrzavati.

Posted

Može ako ideš na varijantu tuš kabine bez kade,tj da pod bude u nivou sa kabinom.

Ovo je uzas, nemoj da se neko zeznuo.