Pontijak Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 da vidi šta pišem, pale bi sveobuhvatne sankcije :D to vec nije dobro, iRobot samo stane usled kvara ali ne napada na sve moguce nacine
radisa Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 koji majstor pravi navoj na šrafu?Nađi nwkog komšiju koji ima ureznice... Neko koga znaš, mora to imati...
ivy Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 zanimljivo..hvala na smernicama moj tata sad nije tu,on bi znao..posto nam treba neki nestandardni ,,sraf m6 sitni korak,, ..odoh pitati komsiju koji je metalostrugar..ili glodac..
wall Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Zar nisu ureznice? Ili su nareznice? Jebem ga...Zavisi hoće li da urezuje ili narezuje.Rupa ili osovina. :)
KnightLore Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 materijal za OTO - VII razred pre jedno 30 godina ako me secanje ne vara nareznice - sraf, vijak, zavrtanj (osovina sa navojem) ureznice - matica, navrtka (rupa sa navojem)
bigvlada Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 zanimljivo..hvala na smernicama moj tata sad nije tu,on bi znao..posto nam treba neki nestandardni ,,sraf m6 sitni korak,, ..odoh pitati komsiju koji je metalostrugar..ili glodac.. http://www.mivani.co.rs/srafovi.html
mire Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 lepo, nazove i pošalju joj, valjda njene komšije sve bivši radnici pokojnog "drapšina", mislim da su dobro naoružani potrebnim alatom :D
pixy Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Ako neko ima pouzdanog majstora za prozore, bio bih zahvalan za kontakt. Objašnjenje: Na novoj lokaciji firme, u staroj YU zgradi postoje prozori za koje moramo da napravimo plan - da ih otvaramo ako mogu da se otvaraju ili da ih dihtujemo ako ne mogu da se otvaraju, pošto od prašine i buke neće moći da se funkcioniše. Lokacija: Beograd, centar. Hvala :-)
Recommended Posts