Sestre Bronte Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 kako drugačije misliš da uradiš model uticaja smeše jedinjenja na ciljani organ nego softverski?
Frank Pembleton Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Niste normalni! Mora da ste mašinci! ....shit has hit the fan...
đorđe geprat Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 ja imam vrlo pozitivna ali to ne mora ništa da znači. znam neke koji nisu bili zadovoljni. traže dobro izolovan stan (kao u norveškoj)
namenski Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Jel ima neko iskustvo sa norveskim radijatorima?Iz druge ruke i ne uvek dobra.Ali potrazi ove: http://www.thermor-heating.com/electric-heaters/radiators Francuski, mislim da ih vec ima i u Srbiji, iskustvo iz prve ruke, neverovatno, da mi je neko pricao ne bih mu verovao. Obaska elektronika, senzori, automatika i regulacija...
John Coltrane Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Hvala svima. Mene jedino plase visoki plafoni, na 4.20 su, ali su debeli zidovi i sjajno drze toplotu (dok je leti prava milina, tako da sam i dalje od retkih ljudi iz mog okruzenja koji nema potrebu za klimom) rodjeni cimam te posle za neki info i cene.
djili Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 pa zato i pitam koga da zovem da se konsultujem...a evo kaze blok moze zamena nekim silikonom sto trpi bogaoca..otkud znam,zato pitam.. na netu nalazim ili opusteno baratanje i odlepljivanje/zamene kao da je nista(kod nas) ili potpunu zabranu koriscenja i posledice (svuda drugde) moj ujak prije nekoliko godina umro od mezotelioma, a nikad nije radio sa azbestom, uopste nije znao kako ga je zakacio. jbg, ja ne bi experimentisala.
Frank Pembleton Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Iz druge ruke i ne uvek dobra. Ali potrazi ove: http://www.thermor-heating.com/electric-heaters/radiators Francuski, mislim da ih vec ima i u Srbiji, iskustvo iz prve ruke, neverovatno, da mi je neko pricao ne bih mu verovao. Obaska elektronika, senzori, automatika i regulacija... A koja je razlika?
Matilda Ivancic Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 (edited) dobio na poklon neki fucnuti stocic tipa klupski, al mu se ponegde izgulila farba i lak. zelim da znam jel postoji nacin da mu ja sam, bezazleno, vratim svezinu. nemam trenutno uslove da ga smirglam i gulim stare slojeve. zanima me da li postoji neki premaz iste ili tamnije nijanse kojim bih mogao da postignem svezinu i ujednacenost povrsine Edited May 27, 2016 by Matilda Ivancic
Sestre Bronte Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 U principu je potrebno da ujednacis osnovu, ako planiras premazivanje lazurnim premazom
Блок_64 Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 13313737_10154211700474621_1789394833_o.jpg13318776_10154211700509621_2103688944_n.jpgdobio na poklon neki fucnuti stocic tipa klupski, al mu se ponegde izgulila farba i lak. zelim da znam jel postoji nacin da mu ja sam, bezazleno, vratim svezinu. nemam trenutno uslove da ga smirglam i gulim stare slojeve. zanima me da li postoji neki premaz iste ili tamnije nijanse kojim bih mogao da postignem svezinu i ujednacenost povrsine Прелеп је сто. Најлакше је што колега изнад рече,добро шмирглање и неки добар лазурни премаз.
Recommended Posts