Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

kako drugačije misliš da uradiš model uticaja smeše jedinjenja na ciljani organ nego softverski?

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

Niste normalni! Mora da ste mašinci!

....shit has hit the fan...

Posted

Jel ima neko iskustvo sa norveskim radijatorima?

Posted

ja imam vrlo pozitivna ali to ne mora ništa da znači. znam neke koji nisu bili zadovoljni. traže dobro izolovan stan (kao u norveškoj)

Posted

Jel ima neko iskustvo sa norveskim radijatorima?

Iz druge ruke i ne uvek dobra.

Ali potrazi ove:

http://www.thermor-heating.com/electric-heaters/radiators

Francuski, mislim da ih vec ima i u Srbiji, iskustvo iz prve ruke, neverovatno, da mi je neko pricao ne bih mu verovao.

Obaska elektronika, senzori, automatika i regulacija...

Posted

slažem se za francuske, jedan moj drugar distrbuira

Posted

Hvala svima.

Mene jedino plase visoki plafoni, na 4.20 su, ali su debeli zidovi i sjajno drze toplotu (dok je leti prava milina, tako da sam i dalje od retkih ljudi iz mog okruzenja koji nema potrebu za klimom)

rodjeni cimam te posle za neki info i cene.

Posted

pa zato i pitam koga da zovem da se konsultujem...a evo kaze blok moze zamena nekim silikonom sto trpi bogaoca..otkud znam,zato pitam..

na netu nalazim ili opusteno baratanje i odlepljivanje/zamene kao da je nista(kod nas) ili potpunu zabranu koriscenja i posledice (svuda drugde)  :cry:

moj ujak prije nekoliko godina umro od mezotelioma, a nikad nije radio sa azbestom, uopste nije znao kako ga je zakacio. jbg, ja ne bi experimentisala.

Posted

zao mi je zbog tvog ujaka.

hvala Strugarski.

Posted

Iz druge ruke i ne uvek dobra.

Ali potrazi ove:

http://www.thermor-heating.com/electric-heaters/radiators

Francuski, mislim da ih vec ima i u Srbiji, iskustvo iz prve ruke, neverovatno, da mi je neko pricao ne bih mu verovao.

Obaska elektronika, senzori, automatika i regulacija...

A koja je razlika?

• 3 weeks later...
Posted

Treba mi preporuka za električara iz blokova.

TT

Posted (edited)

13313737_10154211700474621_1789394833_o.jpg13318776_10154211700509621_2103688944_n.jpgdobio na poklon neki fucnuti stocic tipa klupski, al mu se ponegde izgulila farba i lak.  zelim da znam jel postoji nacin da mu ja sam, bezazleno, vratim svezinu. nemam trenutno uslove da ga smirglam i gulim stare slojeve. zanima me da li postoji neki premaz iste ili tamnije nijanse kojim bih mogao da postignem svezinu i ujednacenost povrsine

Edited by Matilda Ivancic
Posted

U principu je potrebno da ujednacis osnovu, ako planiras premazivanje lazurnim premazom

Posted

attachicon.gif13313737_10154211700474621_1789394833_o.jpgattachicon.gif13318776_10154211700509621_2103688944_n.jpgdobio na poklon neki fucnuti stocic tipa klupski, al mu se ponegde izgulila farba i lak.  zelim da znam jel postoji nacin da mu ja sam, bezazleno, vratim svezinu. nemam trenutno uslove da ga smirglam i gulim stare slojeve. zanima me da li postoji neki premaz iste ili tamnije nijanse kojim bih mogao da postignem svezinu i ujednacenost povrsine

Прелеп је сто.

Најлакше је што колега изнад рече,добро шмирглање и неки добар лазурни премаз.