wall Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 el zna neko kakvog elektricara ili stagod je vec po usmerenju, a da ugradjuje sigurnosne kamere? imam 4 komada i snimac i kablove, treba mi neko da to postavi. Analogne? Nemoj se ni zajebavati s tim.
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 el zna neko kakvog elektricara ili stagod je vec po usmerenju, a da ugradjuje sigurnosne kamere? imam 4 komada i snimac i kablove, treba mi neko da to postavi. tonči prodao si sony i kupio panasonic?
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 nikad. dobio je kontakt genijalca. od svih majstora koji su mi u poslednjih 6meseci prodefilovali kroz život, za ovog garantujem glavom
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 panasonik je keva, premijer je u pravu
Frank Pembleton Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 nikad. dobio je kontakt genijalca. od svih majstora koji su mi u poslednjih 6meseci prodefilovali kroz život, za ovog garantujem glavom Stavio si i kamere ispred ili unutar gajbe?
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Stavio si i kamere ispred ili unutar gajbe? i napolju i unutra. neću da obijam noge obilazeći kvadrate
Блок_64 Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ако нисте нашли никога за камере панасоник јављајте да вам дам број.
Recommended Posts