Ankaa Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 E ako ti je Namenski izdominirao izlomismo se ovde a ti zezas. ukoliko bih dominaciju pojasnila navodeci kao sredstvo viktimizaciju unutar postovane grupe sa stanovista psihologije, bila bih jos i kaznjena za vredjanje, verovatno. Zezala nisam, a posto mi je trulo da svakog jedinstvenog ponaosob prijavljujem, napisacu ovde da molim da se ove optuzbe da trolujem sankcionisu. Nisu moji postovi zavredili takvu reakciju, ovde se tolerise mnogo vise od cetovanja i iznosenja raspolozenja, pa se ne reaguje na takav nacin.
Frank Pembleton Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Nasao sam neki escajgtm komplet ali sav onako potamneo... Cime se to cisti? Pise na njemu Solingen Rostfrei...
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 napravi pastu od sode bikarbone i vode 3:1 (za sodu) i time izribaj
Timmy Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Moze kontak od majstora za ves masinu. Gorenje ako to ima veze. Razlozi: Poslednjih par pranja ne zavrsi normalno beli ves, vec trepcu sve tri lampice umesto jedna.. Zena kaze da ne iscedi dobro ves. A nocas izaslo dosta vode tokom pranja. Do sada je radila normalno... Hvala dobri ljudi :)
Frank Pembleton Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Da joj ne treba samo čišćenje filtera? Kod mene je to bio slucaj kad mi se zena pozalila da je ves previse mokar posle zavrsetka pranja...
Timmy Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Da joj ne treba samo čišćenje filtera? Jebem li ga :D Ne bih ja da ga cistim svakako :(
pbg12345 Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 (edited) sto? to je ono plasticno malo na dnu masine. nije ti potrebna nikakva posebna vestina ili alat za to a vrlo je cesto tu uzrok zbog kog voda ostaje u masini Edited March 7, 2016 by pbg12345
Timmy Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Klujcni mi je problem sto sve lampice cudno trecu na kraju. Voleo bih ipak da neko strucan dodje i da pogleda.
Ankaa Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 treba mi lepak koji ce da drzi kamen na plastici, ali i metal, koji da kupim?
Sestre Bronte Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Klujcni mi je problem sto sve lampice cudno trecu na kraju. Voleo bih ipak da neko strucan dodje i da pogleda. raspored lampica obično govori koji je kvar, tako da lepo uzmeš uputstvo pa vidiš šta je i da li je za majstora treba mi lepak koji ce da drzi kamen na plastici, ali i metal, koji da kupim? prvo probaj super lepak
Skyhighatrist Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Imaš taj isti ali u gelu (mislim da je Loctite PowerGel), drži provereno sve za sve. Jedini problem je što u tubici ima lepka za tri kamenčića, ako ti treba da lepiš nešto veliko, onda nije najekonomičnije rešenje, pa vidi po farbarama neki dvokomponentni epoksi...
Recommended Posts