Frank Pembleton Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 planiram da stavim peticu na plafon. ova teza rasejanog mi je samo potvrdila odluku oko koje sam se lomio. :) Si zadnji sprat?
kud u maglu Simoviću Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) poslednji <_< Edited August 15, 2015 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 bar mi niko ne lupa klompama i nanulama :)
Frank Pembleton Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 bar mi niko ne lupa klompama i nanulama :) Tiha voda breg roni....Voda...
ljuttko Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ko zna dobrog stolara u Bgd, koji radi namestaj od punog drveta? Hocu da mi uradi 2 stolice po uzoru na onu koju bih mu dala na uvid ili nek nosi u radionicu dok ne zavrsi posao. Sad ću ti poslati na PM facebok stranicu majstora koji od drveta pravi razni reporo za hobiste . Odličan je majstor al to radi jer kaže nema posla za nešto ozbiljnije. Računaj i da nije jeftin :) Plus stranicu stolara koji radi sa svim materijalima, ima i radnjicu prodavnicu U Makedonskoj. Ja ponešto naručujem od njih za hobi al sam se prebacila kod majstora u Kraljevu zbog cene a i što je majsto laf jedan . Stavi fotku stolice pa ti mogu reći otprilike da li on može to da uradi,
ljuttko Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Što na pm, podeli i sa nama ostalima... A otkud znam jel ok stavljati facebook stranice :) Hajd ovo je page jednog od njih i ima registrovanu radnju a drugi ima samo profil pa mislim da većina podataka i nije public . https://www.facebook.com/bosko.pavlovic.520?fref=ts
Блок_64 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Koliko se kreće gletovanje+krečenje po kvm? Beograd. poslato sa WC šolje by BVK Нећу да ти кажем . Послаћу ти првиатну поруку.
Pontijak Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 kada je vec o nalazenju majstora rec dobro, ima i dva oglasa za neke druge topike :P
Pontijak Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Lepe profesije drzavni cinovnik, bankarski sluzbenik, advokat, lekar i slicne profesije moze i oficir ali u kraljevini su oficiri morali da dobuju dozvolu za sklapanje braka od ministarstva vojnog, sklapanje braka bez dozvolje minoistarstva moglo je da dovede i do izbacivanja iz vojne sluzbe
ordi Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 majstori, kolko bi para koštalo da se napravi šank da uz njega idu četiri barske stolice i tako da svako s te stolice može fino staviti tanjir ispred sebe? eto tih dimenzija.
Recommended Posts