Jump to content

Majstorski topik

Featured Replies

treba da otvoris onaj deo gde ti je kraj od cevi u kome je filter, da odsrafis i ocistis - to se razlikuje od modela do modela, kod mene je na primer spreda na dnu kao cetvrtvasti deo, koji se otvori i tako se dobije pristup filteru.kad sam dosla u novi stan bio je pun neke gadne sluzi, crnih froncli od odece...Kad si ocistio filter, pustis praznu masinu da opere na 100 stepeni, stavis malo praska i razmeksivaca radi mirisa i cistoce cevi. ako te nervira da masina pomalo skace kad je prazna onda ubaci neke stare carsave.

stavi u masinu vinsko sirco & sodu bikarbonu. sada cu ti na mail poslati house cleaning for dummies. ja sam tako impresionirao rodbinu kada sam se uselio na gajbu. a mislili su da cemo se podaviti u stroci.

Okrečiš cele radijatore i kažeš da je to postmodernizam.
Ako se posere na njih, onda je postmodernizam. Ako ih samo okreci, onda je zakrpa.

ahahaha, miraleme, kako si mi samo smesan sa tim problemima s domacinstvom tvojim...bas sam se pozabavila... :D

treba da otvoris onaj deo gde ti je kraj od cevi u kome je filter, da odsrafis i ocistis - to se razlikuje od modela do modela, kod mene je na primer spreda na dnu kao cetvrtvasti deo, koji se otvori i tako se dobije pristup filteru.
Gde da tražim taj filter na mojoj mašini, imam onaj model gde su vratanca od bubnja na vrhu mašine tj. veš ubacujem odozgo a ne sa strane?
Gde da tražim taj filter na mojoj mašini, imam onaj model gde su vratanca od bubnja na vrhu mašine tj. veš ubacujem odozgo a ne sa strane?
Trebalo bi da u dnu mašine sa prednje strane imaš jednu plastičnu lajsnu koja se skida i iza koje se nalazi filter. Al to opet zavisi od modela...
Trebalo bi da u dnu mašine sa prednje strane imaš jednu plastičnu lajsnu koja se skida i iza koje se nalazi filter. Al to opet zavisi od modela...
i ako je tamo, da se pre otvaranja podmetne 1 solidan lavor ispod, jer ce odatle da izadje 1 mala nijagara. ne shalim se.(ovo treba da se sastavi sa onim uradisamim, definitivno)

Edited by thermal bug

dakle, odem i kupim ih, i samim tim cinom resim problem? missim, de se to stavlja- u ves, u prazan bubanj, na mesto za deterdzent, sa njim ili bez njega?
Mozes dve kapi po vesu u bubnju...a mozes i malo vise u fioku za omeksivac...
pederi stop.
96604.jpeghandyman.jpg

mali prst! :lol:

people.jpg
  • Author

posto je ona beogradska slavno propala, sad cete pravite paradu na mom topiku. jos cete da prizovete i onog kviriju, kome je seksualno opredeljenje jedina stvar kojom se bavi u zivotu. da nije gay, verovatno bi implodirao.elem, resio sam sekundarne probleme, tj. onaj sa ves masinom (sunuo bleach i jos neko sranje protivu kamenca i za sad je ok), i otpusavanjem slivnika (iscupo ga, povadio kamencice i malter i za svaki slucaj zalio kiselinom). u medjuvremenu sam naucio i d postavljam laminat, i to samo uz pomoc chainsawa. radijatori su i dalje tu, okreceni, i ne planiraju nigde da odu. to kazem u slucaju da neko pametan naidje ko moze da da koristan savet, a ne vi koji ste do sada ovde pisali.

meni je jako tesko da zamislim tebe kako fizicki radis i pritom postizes neke rezultate.kada kazes "postavio sam laminat", da li to ima neko preneseno znacenje, kao sto je u Rimu reci "obrao sam masline" znacilo "moji robovi i klijenti su obrali masline dok sam ja pio falernskoga vina"?

• Author

pa u slucaju prenosnog znacenja bih se imao pohvaliti postavljanjem laminata u jedno 75% stana, a ostalo cu sutra. ali, zapravo, moja izjava je glasila "naucio sam da postavljam laminat", sto ne implicira nikakav (vidljivi) rezultat.

dobro sada verovatno sledi salva opscenosti ali:kakva je osnovna boja radijatora, i cime su okreceni?mogu da pitam za savet ove hohstaplere koji jos uvek razvlace moj stan - prethodna zgrada im umalo nije pukla na pola, pa cenim da su imali dovoljno fore da uce na greskama.

Edited by vasudeva418