Jump to content

Majstorski topik

Featured Replies

čudno jerbo je isti dovod za deterdžent i za omekšivač, bar tako je u ove dve mašine sa kojima imam iskustvo. ova novija samo na tri programa od 10-15 prima omekšivač. znam da srbi retko primenjuju disciplinu čitanja menjuala™, ali ti probaj, možda ti razjasn:)

čudno jerbo je isti dovod za deterdžent i za omekšivač, bar tako je u ove dve mašine sa kojima imam iskustvo. ova novija samo na tri programa od 10-15 prima omekšivač. znam da srbi retko primenjuju disciplinu čitanja menjuala™, ali ti probaj, možda ti razjasn :)
Sad si me zbunio morao sam da proverim sa zenom...Odvojene su "posude"...
Odvojene su "posude"...
Kod mene isto. Jedared mi se zapusila rupa kroz koju voda ide u posudu za prasak, a jednom se crevce koje razvodi vodu po poklopcu/posudicama (mashinen sa punjenjem ozgo) otkacilo sa pipe - u oba slucaja brza i bezbolna (citaj jeftina) popravka...

posude su odvojene, jedna za predpranje, jedna za omekšivač i jedna za klasik pranje. medjutim kroz isto crevo deterdžent i omekšivač ulazi u bubanj pomešan sa vodom

da li voda ulazi u posudu u kojjoj je omekšivač?

ulazi. u komorici ostane bas mnogo vode.

probaj ovo.o komorici za omekšivač, kada gurneš prst naići ćeš na valjak. zabodi nokat na dno valjka i podigni ga. moguće je da je samo omekšivač, poput sapuna, slepio taj valjak sa dnom te posude. možda je to. ako jeste, napuni posudu toplom vodom i mrdaj prstom (i noktom) da se razradi.

probaj ovo.o komorici za omekšivač, kada gurneš prst naići ćeš na valjak. zabodi nokat na dno valjka i podigni ga. moguće je da je samo omekšivač, poput sapuna, slepio taj valjak sa dnom te posude. možda je to. ako jeste, napuni posudu toplom vodom i mrdaj prstom (i noktom) da se razradi.
+1

koja ti je marke mašina?

Edited by kud u maglu Simovicu

Перверзњаку један :lolol:
koja ti je marke mašina?
gorenjevaljak odvrnula, oprala te cu sutra pustiti mehanizam u rad pa javnem sta ima. stvarno ste zlatni svi do jednoga :)

ubi neizvesnost

:lolol:sam' se ti sprduckaj; jos sam na poslu pa kad dodjem cu dam da pere sareno na 40 C pa bum izvestila; izdrzi, mire! :D

radi! raadiii! :thumbsup:

drama okončana na zadovoljstvo proizvodjača omekšivača:Hail: