kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 čudno jerbo je isti dovod za deterdžent i za omekšivač, bar tako je u ove dve mašine sa kojima imam iskustvo. ova novija samo na tri programa od 10-15 prima omekšivač. znam da srbi retko primenjuju disciplinu čitanja menjuala™, ali ti probaj, možda ti razjasn:)
Frank Pembleton Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 čudno jerbo je isti dovod za deterdžent i za omekšivač, bar tako je u ove dve mašine sa kojima imam iskustvo. ova novija samo na tri programa od 10-15 prima omekšivač. znam da srbi retko primenjuju disciplinu čitanja menjuala™, ali ti probaj, možda ti razjasn :)Sad si me zbunio morao sam da proverim sa zenom...Odvojene su "posude"...
Skyhighatrist Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Odvojene su "posude"...Kod mene isto. Jedared mi se zapusila rupa kroz koju voda ide u posudu za prasak, a jednom se crevce koje razvodi vodu po poklopcu/posudicama (mashinen sa punjenjem ozgo) otkacilo sa pipe - u oba slucaja brza i bezbolna (citaj jeftina) popravka...
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 posude su odvojene, jedna za predpranje, jedna za omekšivač i jedna za klasik pranje. medjutim kroz isto crevo deterdžent i omekšivač ulazi u bubanj pomešan sa vodom
đorđe geprat Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 da li voda ulazi u posudu u kojjoj je omekšivač?
đorđe geprat Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 probaj ovo.o komorici za omekšivač, kada gurneš prst naići ćeš na valjak. zabodi nokat na dno valjka i podigni ga. moguće je da je samo omekšivač, poput sapuna, slepio taj valjak sa dnom te posude. možda je to. ako jeste, napuni posudu toplom vodom i mrdaj prstom (i noktom) da se razradi.
Frank Pembleton Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 probaj ovo.o komorici za omekšivač, kada gurneš prst naići ćeš na valjak. zabodi nokat na dno valjka i podigni ga. moguće je da je samo omekšivač, poput sapuna, slepio taj valjak sa dnom te posude. možda je to. ako jeste, napuni posudu toplom vodom i mrdaj prstom (i noktom) da se razradi.+1
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) koja ti je marke mašina? Edited February 2, 2014 by kud u maglu Simovicu
Блок_64 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 probaj ovo.o komorici za omekšivač, kada gurneš prst naići ćeš na valjak. zabodi nokat na dno valjka i podigni ga. moguće je da je samo omekšivač, poput sapuna, slepio taj valjak sa dnom te posude. možda je to. ako jeste, napuni posudu toplom vodom i mrdaj prstom (i noktom) da se razradi.Перверзњаку један
ordi Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 koja ti je marke mašina?gorenjevaljak odvrnula, oprala te cu sutra pustiti mehanizam u rad pa javnem sta ima. stvarno ste zlatni svi do jednoga :)
ordi Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 :lolol:sam' se ti sprduckaj; jos sam na poslu pa kad dodjem cu dam da pere sareno na 40 C pa bum izvestila; izdrzi, mire! :D
ordi Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 probaj ovo.o komorici za omekšivač, kada gurneš prst naići ćeš na valjak. zabodi nokat na dno valjka i podigni ga. moguće je da je samo omekšivač, poput sapuna, slepio taj valjak sa dnom te posude. možda je to. ako jeste, napuni posudu toplom vodom i mrdaj prstom (i noktom) da se razradi.radi! raadiii!
kud u maglu Simoviću Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 drama okončana na zadovoljstvo proizvodjača omekšivača:Hail:
Recommended Posts