Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

TA vec imam ali sam kataklizmicnih misli pa predupredjujem scenarije od 1+ dana bez struje. Sestomesecno dete budi najgore u meni

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted

da li su bolji alu ili pvc prozori? (izvinjavam se ako je već bilo)

Posted

Zajebali me za izolaciju (u potkrovlju). Ima jedan mali trouNglasti deo zida (1,5kvadrat) gde cist knauf bez stiropora gleda vani. Ima li leka?

Posted

bitno je i ima leka...a kad se potre "N", porazgovaraćemo

Posted
a kad se potre "N", porazgovaraćemo
И кад се разјасни шта је кнауф. Очигледно није цела фирма, а који је од њихових производа, можемо да нагађамо. Мени су летос радиле те гипсаџије, и бар три ствари су им се звале кнауф.
Posted

u ovom slučaju misli na pločedrugi "knauf" je ispunatreći može biti svašta

Posted
Zajebali me za izolaciju (u potkrovlju). Ima jedan mali trouNglasti deo zida (1,5kvadrat) gde cist knauf bez stiropora gleda vani. Ima li leka?
kako? sa spoljne strane gledano, gledaš knauf gipsanu ploču? nisu ozidali taj trougao i postavili stiropor pa preko njega gips?
Posted
Ne diraj ništa i počni proizvodnju penicilina.
Posted

Ma ima zida i sve, ali nema izolacije na tom delu, a to je ipak potkrovlje. Mada, cudi me, stan je vrlo topao i sa tim nedostatkom.Za prolece cu da stavim nekako taj stiropor, ali ima li nesto da se doradi na brzinu sad za zimu?za miruN ili smrt.