December 3, 201311 yr TA vec imam ali sam kataklizmicnih misli pa predupredjujem scenarije od 1+ dana bez struje. Sestomesecno dete budi najgore u meni
December 10, 201311 yr Zajebali me za izolaciju (u potkrovlju). Ima jedan mali trouNglasti deo zida (1,5kvadrat) gde cist knauf bez stiropora gleda vani. Ima li leka?
December 10, 201311 yr a kad se potre "N", porazgovaraćemoИ кад се разјасни шта је кнауф. Очигледно није цела фирма, а који је од њихових производа, можемо да нагађамо. Мени су летос радиле те гипсаџије, и бар три ствари су им се звале кнауф.
December 10, 201311 yr Zajebali me za izolaciju (u potkrovlju). Ima jedan mali trouNglasti deo zida (1,5kvadrat) gde cist knauf bez stiropora gleda vani. Ima li leka?kako? sa spoljne strane gledano, gledaš knauf gipsanu ploču? nisu ozidali taj trougao i postavili stiropor pa preko njega gips?
December 11, 201311 yr Zajebali me za izolaciju (u potkrovlju). Ima jedan mali trouNglasti deo zida (1,5kvadrat) gde cist knauf bez stiropora gleda vani. Ima li leka?Ne diraj ništa i počni proizvodnju penicilina.
December 11, 201311 yr Ma ima zida i sve, ali nema izolacije na tom delu, a to je ipak potkrovlje. Mada, cudi me, stan je vrlo topao i sa tim nedostatkom.Za prolece cu da stavim nekako taj stiropor, ali ima li nesto da se doradi na brzinu sad za zimu?za miruN ili smrt.