Caligula Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 TA vec imam ali sam kataklizmicnih misli pa predupredjujem scenarije od 1+ dana bez struje. Sestomesecno dete budi najgore u meni
Amelija Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 da li su bolji alu ili pvc prozori? (izvinjavam se ako je već bilo)
vodebele Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Zajebali me za izolaciju (u potkrovlju). Ima jedan mali trouNglasti deo zida (1,5kvadrat) gde cist knauf bez stiropora gleda vani. Ima li leka?
mire Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 bitno je i ima leka...a kad se potre "N", porazgovaraćemo
расејан Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 a kad se potre "N", porazgovaraćemoИ кад се разјасни шта је кнауф. Очигледно није цела фирма, а који је од њихових производа, можемо да нагађамо. Мени су летос радиле те гипсаџије, и бар три ствари су им се звале кнауф.
mire Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 u ovom slučaju misli na pločedrugi "knauf" je ispunatreći može biti svašta
đorđe geprat Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Zajebali me za izolaciju (u potkrovlju). Ima jedan mali trouNglasti deo zida (1,5kvadrat) gde cist knauf bez stiropora gleda vani. Ima li leka?kako? sa spoljne strane gledano, gledaš knauf gipsanu ploču? nisu ozidali taj trougao i postavili stiropor pa preko njega gips?
Sestre Bronte Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Zajebali me za izolaciju (u potkrovlju). Ima jedan mali trouNglasti deo zida (1,5kvadrat) gde cist knauf bez stiropora gleda vani. Ima li leka?Ne diraj ništa i počni proizvodnju penicilina.
vodebele Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ma ima zida i sve, ali nema izolacije na tom delu, a to je ipak potkrovlje. Mada, cudi me, stan je vrlo topao i sa tim nedostatkom.Za prolece cu da stavim nekako taj stiropor, ali ima li nesto da se doradi na brzinu sad za zimu?za miruN ili smrt.
Recommended Posts