Lancia Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 48 minutes ago, slepa živana said: ovo već razumem ponešto mogo si malo bolju rezoluciju da se vide naslovi Samo za tebe 4 1
slepa živana Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 25 minutes ago, Lancia said: Samo za tebe imamo neke iste i isto držimo stripove i dečje knjige na dnu, s tim što ja imam i nivo ispod, udžbenike iz osnovne škole samo ovi nobelovci su na španskom? evo već treću godinu čitam la peste na španskom sa kompa... polako, reč po reč.
Lancia Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 2 minutes ago, slepa živana said: imamo neke iste i isto držimo stripove i dečje knjige na dnu, s tim što ja imam i nivo ispod, udžbenike iz osnovne škole samo ovi nobelovci su na španskom? evo već treću godinu čitam la peste na španskom sa kompa... polako, reč po reč. Jesu, iskoristio zlatno vreme El Paisa, uz nedeljno izdanje, dobijes i knjigu za jedan evro. Nesto sad razmisljam, otkad je krenula ova digitalna era, niko nista ne poklanja, bukvalno, slikaj se.
slepa živana Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 Just now, Lancia said: Jesu, iskoristio zlatno vreme El Paisa, uz nedeljno izdanje, dobijes i knjigu za jedan evro. Nesto sad razmisljam, otkad je krenula ova digitalna era, niko nista ne poklanja, bukvalno, slikaj se. u jeee za jedno evro u zlatotisku, pa to je bezobrazluk! primetila sam sad kad je počela pandemija i javljanja sa gajbi, svi se uključuju ispred police s knjigama i većina ljudi ima bar jedan red onih pastelnih što su se poklanjale uz novosti 1
Lancia Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 1 minute ago, slepa živana said: u jeee za jedno evro u zlatotisku, pa to je bezobrazluk! primetila sam sad kad je počela pandemija i javljanja sa gajbi, svi se uključuju ispred police s knjigama i većina ljudi ima bar jedan red onih pastelnih što su se poklanjale uz novosti Nije Nemas pojma kako su se ovde pre dvadeset godina poklanjale stvari, te firme, te novine, banke da ne pricam, mogao si da napunis celu kuhinju posudjem i uredjajima, koji ti uopste ne trebaju za dz. sad sve pozatvarase i prebacise na humani online, kako ga pametno zovu. 1
autsajder Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 @slepa živana Billy by IKEA? Sklapam ih žmureći već.. Ovo Lančino je nekakva ekovska zagonetka čiji su ključ Denzelova lajna i Sveto pismo naslonjeno na Đavolov rečnik. 2
holden kolfild Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 (edited) 20 hours ago, Lancia said: jel ovo u sredini kamin? sasavi ste vi, spanjolci. i jako si drag sto si turio sampanjac u ovog mesinganog dvotockasa, stizemo! Edited May 12, 2022 by holden kolfild 1
Lancia Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 1 minute ago, holden kolfild said: jel ovo u sredini kamin? sasavi ste vi, spanjolci. i jako si drag sto si turio sampanjac u ovog mesinganog dvotockasa, stizemo! Xaxa, nije kamin, morali smo da pravimo neki improvizovani zid, koji drzi biblioteku, koja je donesena iz Bgd-a (kamin je s druge strane ), a nije sampanjac, nego ne znam ni sta je, tako smo dobili poklon, kad ozednimo, nek bude iznenadjenje. Samo izvoli 1
slepa živana Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 4 hours ago, autsajder said: @slepa živana Billy by IKEA? Sklapam ih žmureći već.. nije nažalost. neka billy za siromašne. skuplja je bila isporuka nego polica... gersby
autsajder Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 1 hour ago, slepa živana said: nije nažalost. neka billy za siromašne. skuplja je bila isporuka nego polica... gersby E ta, na nju sam mislio. Ima i ona još malo manja baggebo, znam i nju, sve sklapam. Billy je od istog materijala, samo koji cm veća. Sve je to isto i služi svrsi, ali nikad nije dovoljno. Principijelno iz ikeje kupujem samo ono što može da mi stane u auto
I*m with the pilots Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 43 minutes ago, autsajder said: Principijelno iz ikeje kupujem samo ono što može da mi stane u auto To je onda maltene sve, osim PAX ormara
Recommended Posts