Jump to content
IGNORED

my library

PussyGalore

Recommended Posts

Posted

kad budem imao svoj stan (za, tako, .. jedno 30 godina :ph34r: ) jedan zid ide skroz u police za knjige.

• Haha 1
Posted

vidi pussyveeeliiikaa biblioteka tzv sajam knjigaatmosfera prilozena,educatinal center Jelen iz Niksica za spustanje adrenalina.pa240178pq5.jpgode dobar deo plate za rodjendanske poklone dvema klinkama umesto nakita i mobilne telefonije. Dokins nije stigao na sajam, prosvercovao sebi malo Hokinga na metar i Tarkovskog.pa240177wv2.jpgsutra?u diznilend za veliku decu. pa nek robijam.

Posted

pošto je rogonja, toco? on topik: bivajući pripadnikom radničke klase, nemam u posedu fotoaparat, pa tako ni tu prefinjenu naviku da slikam svoje shelves, ali evo ipak 1 od pretprošle godine koju nađoh u svojoj arhivi, manje-više je sličan raspored i sada: dscn0960tw8.jpg

Posted

jelena te castimziva biblioteka, spontana fotka, dobrodosao hrabri covece. :) ne znam gde je domacica, ali mislim da ce se obradovati gostima.

Posted

he he može zahvaljujem :) ima još po 1 red gore i dole ali se ne vidi, iznad je uglavnom filozofija, mitologija i ostala psihologijadok su na dnu talijani, nemci a ne bez razloga pridodao sam im i hamsunaa dole i CAPS LOCK! :)

Posted

trava i korov?

Posted
trava i korov?
Kao čaša meda & žuči..
Posted (edited)

opa bato, izgleda da je ipak potrebna flasa-dve piva za nase hrabre muskarce.toco, vrlo relaksirajuci izbor : malo pop filosofije, malo pop nauke, onda si ga malo prosarao sa malo pop politike i sociologije, utemeljio sa pop religijom , dodao kao zacin ko zna po koji po redu recnik englesko-srpski, za svaki slucaj, i onda onako zajebao sve /pa i mene/ sa istancanim, ezotericnim, sofisticiranim ukusom, onako...samo za one 'hermeticne' , culne i senzualne, voila tarkovski, pa ti pussy, u svojoj 'galoreness', vidi.costanza,za radnicku klasu s obzirom da si slikao samo srednji deo , bez gornjeg i donjeg i sa strane, izvini...to vec ide u upper middle class /in my book/, pa ti budi skroman koliko hoces, costanza.najsimpaticniji su mi kompleti koje svi imamo. ovde je skoro nemoguce naci takve jednoobrazne kolekcije osim enciklopedija i naravno sekspira, mada i njegova sabrana dela mogu da se nadju u jednoj knjizi sa finim tankim papirom, kao biblija.pa bravo i tebi constanza... citam negde kod nas 75% funkcionalna nepismenost./ne aludirajuci na ovaj skroman odaziv nase male zajednice od @ 400 clanova na 'pokazi-mi-svoju-biblioteku-reci-cu-ti-ko-si' topiku koji iskljucivo pravdam neskrivenom skromnoscu, nepretencioznoscu i stidljivoscu srpskog naroda i narodnosti/ajde, navalite...nije big f-ing deal.

Edited by PussyGalore
Posted (edited)
kad budem imao svoj stan (za, tako, .. jedno 30 godina :ph34r: ) jedan zid ide skroz u police za knjige.
Bas htedoh da kazem kako ste me rastuzili ovim topikom, te da se iskukam i zaspem vas vagabundskim patosom...ali vidim da je Kelt bio vehementniji...Valjda jednog dana- a onda cu samo knjige useljavati nedeljama... :Dedit: Costanza, pa ti si italijanista? :o Edited by Joshua
Posted
/ne aludirajuci na ovaj skroman odaziv nase male zajednice od @ 400 clanova na 'pokazi-mi-svoju-biblioteku-reci-cu-ti-ko-si' topiku koji iskljucivo pravdam neskrivenom skromnoscu, nepretencioznoscu i stidljivoscu srpskog naroda i narodnosti/
Neki od nas sto lutamo po svetu, lungone dromensa, nemamo ni biblioteke, ni police, ni kuce...A rado bih kacio, zna se da sam za kacenje.
Posted

pa i ja lutam, lutam da sam izgubljena.moze i nocni stocic...omnia mea mecum porte.

Posted

e da, taman napunim zid pan-biblioteckim sadrzzajima, vrate se divlji, bi-sadrzzaji se pakuju u kutije, pitomi se sele i stalno tako. jedna od brojnih polunasumicnih hrpica koje se zacas niknu negde po prostorima kojima trenutno boravim.

post-343-1193573116_thumb.jpg

Posted
:lol: to je nepopijljivo! kupljeno za jednog mog specijalnog zzenskog posetitelja koji takodje ne pije, al da ima. sad bar znam ko sam :P